Rob Kemps reageert voor het eerst op kritiek over zijn nieuwe relatie

img 3598
Het publieke imago van Rob Kemps is ingrijpend veranderd sinds hij een relatie kreeg met danseres Stephanie Klaver. Dit nieuws heeft bij velen reacties van teleurstelling en ongenoegen opgeroepen, omdat hij zijn vrouw en kinderen verliet voor een ander en zijn nieuwe liefde openlijk tentoonspreidt op sociale media. Rob heeft recentelijk gereageerd op deze kritiek voor de camera van Shownieuws, waarbij hij opmerkte dat hij het jammer vindt maar lijkt te accepteren dat dit soort situaties erbij horen

Imagoschade Rob Kemps

Het eens zo positieve imago van Rob Kemps, vooral bekend als de zanger van Snollekebollekes, is niet meer wat het ooit was. Veel mensen voelen zich teleurgesteld en vinden zijn gedrag respectloos. Hij verliet zijn voormalige partner Miriam, met wie hij een zoontje en een dochter heeft, voor Stephanie Klaver, en deelt sindsdien talloze verliefde foto's met haar op sociale media. Dit heeft bij velen de perceptie gewekt dat hij niet netjes en respectvol met zijn vorige relatie omging.

Reactie van Rob Kemps op kritiek

Rob Kemps heeft voor de camera van Shownieuws gereageerd op de kritiek. Hij gaf aan dat hij het jammer vindt, maar lijkt te berusten in het feit dat negatieve meningen onvermijdelijk zijn. Hij heeft geleerd dat wat hij ook zegt, het nooit lijkt te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Zijn opmerkingen weerspiegelen een zekere mate van berusting in de situatie, waarbij hij lijkt te willen zeggen dat hij zich niet langer druk maakt om wat anderen van hem denken.

Verliefd

Entertainmentdeskundige Rob Goossens heeft kritiek geuit op Rob Kemps en beweert dat de zanger zelf verantwoordelijk is voor de imagoschade die hij heeft opgelopen. De overvloed aan verliefde foto's met Stephanie op sociale media wordt gezien als een zelfveroorzaakte imagocrisis. Goossens suggereert zelfs dat Rob's carrière momenteel in de problemen zit vanwege deze situatie, waarbij hij stelt dat deze "in de greppel" ligt.