Zwoele zomerliefde: top vakantievilla's van beroemde datingshows

screenshot 2022 05 30 at 17 21 35 1653927758
De zomer draait natuurlijk om zon, zee, strand en liefde duh! Zonder romantiek is zo’n vakantie toch wel erg saai, vind je niet? Ontbreekt er liefde tijdens jouw vakantie? Dan zoek niet verder, in deze blog nemen we een kijkje bij alle geweldige vakantievilla’s van je favoriete datingshows. Met zo’n geweldig verblijf maak je van jouw volgende vakantie een nieuwe aflevering van Love Island en wie wil dat nou niet? Dus laten we eens een kijkje nemen naar de beste vakantievilla’s van populaire datingshows volgens onderzoek van ExpressVPN .

De prachtige villa van Love Island

Love Island is een goede plek om te beginnen. Deze geweldige datingshow speelt zich elk seizoen in een andere villa af. Maar een van de favorieten is toch wel de prachtige villa Sa Vinyassa in Mallorca. Dit geweldige landgoed heeft alles wat je nodig hebt voor een droomvakantie, een heerlijk zwembad, prachtige natuur, adembenemende uitzichten en bijna 400 vierkante meter woonruimte. Heerlijk vertoeven daar!

Too Hot to Handle

Bekend van Netflix heeft Too Hot to Handle al twee seizoenen dezelfde villa gekozen als locatie en we snappen waarom. Deze luxueuze vakantievilla is gelegen op de Turks- en Caicoseilanden. De villa bestaat uit vijf slaapkamers met vijf badkamers en heeft plek voor jou en 11 van je beste vrienden. En geloof maar dat je je hier geen dag hoef te vervelen. De villa is uitgerust met een jacuzzi, een infinity pool, een vuurplaats, een zonnedek, een sportzaal, een mediaruimte, een aanlegsteiger en een buitenbarbecue.

Vakantievilla Ex on the Beach

De Double Dutch versie van dit programma is opgenomen op Curaçao in Banda Abou. Deze villa is onderdeel van het luxe Coral Estate. Een vakantie hier is genieten met een hoofdletter G want deze villa is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om te ontspannen. Privéstrand, zwembad, jacuzzi, filmzaal en noem het maar op. Deze villa heeft het allemaal. Dus wanneer ga jij boeken?

Temptation Island

Een geweldig programma, opgenomen op een nog betere locatie. Dit programma werd opgenomen in een adembenemende villa op Maui in Hawaii. Temptation Island heeft hier gebruik gemaakt van verschillende villa’s, maar het Andaz Maui Kihei Resort is een opnamelocatie waar ook jij van kunt genieten. Hier zijn verschillende soorten villa’s, overigens allemaal prachtig, met verschillende voorzieningen en kamers. Hoe dan ook, Maui is een prachtige bestemming en ongeacht waar je verblijft, hier zul je volop genieten.

Ga jij je droomreis maken naar een van deze vakantievilla's?

Dus ben je overtuigd van de magie van datingshows en ben je klaar om zelf mee te doen? Of in ieder geval om het gevoel een datingshow na te bootsen met een verblijf in zo’n geweldige vakantievilla. Maak maar vast een spaarpotje, want goedkoop is het niet. Maar hoe vet is het om te zeggen dat jij in dezelfde villa hebt geslapen als de deelnemers van Love Island? Vergeet niet om ook een aflevering te bekijken terwijl je daar bent om de hele cirkel rond te maken. En geniet vooral van je welverdiende vakantie !