Tamara over Djamila in TRHOA: ''Jij bent altijd betrokken in conflicten''

schermafbeelding 2023 11 02 om 123402
Wanneer de dames van 'The Real Housewives of Amsterdam' aan tafel schuiven, weet je dat er tumult op komst is. Een ogenschijnlijk gezellig etentje, georganiseerd door Hella, ontaardt al snel in een heuse veldslag, met Cherry-Ann als enige die de dans ontspringt. Opvallend genoeg is Maria, hoewel ze niet fysiek aanwezig is, niet gespaard gebleven. Ook lijkt Djamila het middelpunt van de conflicten.

Djamila verzorgt een meidenvakantie

De avond draait eigenlijk om de geplande girlstrip van Djamila, waarvoor ze de andere dames heeft uitgenodigd om in haar huis op Mallorca te verblijven. Djamila is niet te spreken over het feit dat sommige dames stiekem hotels boeken zonder dat eerlijk te delen. Ze vuurt haar ongenoegen af: "Waarom zeggen jullie niet gewoon rechtuit wat jullie van plan zijn? Is dat zo moeilijk?" Hella antwoordt: "Ik heb nog niets geboekt."
Opvallend afwezig bij dit etentje is Maria, die zich terugtrekt vanwege een geschil met een van de dames. Hella bevestigt voorzichtig dat er een "kleine breuk" is, maar acht de eetkamer niet geschikt om dit uitgebreid te bespreken.

Djamila krijgt conflict met Kimmylien

De spanningen lopen hoog op wanneer Djamila zich vooral op Kimmylien richt, beschuldigend dat ze liegt over haar verblijfsplannen. Kimmylien beweert dat ze eerlijk aan Djamila heeft aangegeven in een hotel te willen verblijven, hoewel ze in eerste instantie had ingestemd om bij Djamila thuis te overnachten. Deze verandering van plan zet Djamila op scherp, en ze noemt Kimmylien ronduit een leugenaar. Hierop volgt een verhitte uitwisseling, waarbij Kimmylien zich fel verzet tegen de beschuldiging van liegen.
Terwijl dit alles zich afspeelt, voelt gastvrouw Hella zich ongemakkelijk en beschaamd. Ze is niet gewend dat gasten zich zo gedragen tijdens een zakelijk diner en probeert het gesprek een andere richting op te sturen, zonder succes. Tamara mengt zich vervolgens in het conflict om Kimmylien te verdedigen en haalt herinneringen op aan een eerder dreigement van Djamila. De situatie escaleert uiteindelijk zodanig dat Kimmylien opstaat en de tafel verlaat, gevolgd door Cherry-Ann.

Tamara over Djamila

Na het diner komen ze nogmaals terug op hun conflict, waarbij Djamila volhoudt dat Kimmylien haar eerder had laten weten wel te komen slapen. Uiteindelijk is er geen verzoening en verlaat Djamila het tafereel. Ook komt Tamara ertussen om het vuurtje te blussen. Althans, dat was de bedoeling. Echter heeft ze zichzelf hierdoor misschien ook een ruzie met Djamila bezorgd. Ze merkte op dat Djamila altijd onderdeel is van conflictsituaties en uitte dit naar haar. Daar was ze uiteraard niet van gediend.
Gelukkig lijkt er wel vrede te zijn gesloten tussen Hella en Maria later in de aflevering, nadat de storm van het diner is gaan liggen.

↡ Bekijk hier de video ↡