Pleun Bierbooms brengt nieuw album uit onder naam Plume

schermafbeelding 2023 11 02 om 140112
Pleun Bierbooms, bekend als voormalige winnares van 'The Voice of Holland', begint een nieuwe fase in haar muzikale carrière onder de naam Plume. Op vrijdag lanceert ze haar allereerste single, getiteld 'Love is Pain'. Na een periode van intense roem en druk, heeft Pleun zichzelf opnieuw ontdekt en zich toegewijd aan haar liefde voor muziek. Ze sloeg de handen ineen met producent Wouter Hardy, bekend van de hit 'Arcade' van Duncan Laurence, om deze nieuwe muzikale reis te beginnen.

Pleun Bierbooms

Na het winnen van 'The Voice of Holland' in 2017, werd Pleun Bierbooms overspoeld door de eisen van de muziekindustrie. Hoewel ze verschillende nummers uitbracht, voelde ze dat deze niet altijd echt van haarzelf waren. Deze periode bracht haar niet alleen succes, maar ook een gevoel van verlies van haar eigen identiteit als artiest en persoon. Ze bekent: "Het was een tijd waarin ik mezelf niet alleen als zangeres maar ook als individu opnieuw heb leren kennen."
Gedurende een bewuste radiostilte na deze tumultueuze periode, begon Pleun aan een innerlijke reis van zelfontdekking. Ze besefte dat ze de liefde voor muziek niet wilde verliezen en besloot zichzelf opnieuw uit te vinden.
?

Album Pleun Bierbooms

Pleuns nieuwe single 'Love is Pain' markeert een keerpunt in haar carrière. In samenwerking met de getalenteerde producer Wouter Hardy, die bekendheid verwierf door zijn werk aan 'Arcade', heeft Pleun een nummer gecreëerd dat diep en emotioneel is. Het nummer verkent de complexiteit van liefde en de pijn die daarmee gepaard kan gaan. Het is een krachtige en oprechte uiting van haar passie voor muziek en haar groei als artiest.
Met 'Love is Pain' wil Pleun haar fans en luisteraars meenemen op haar persoonlijke reis en haar hernieuwde toewijding aan haar muzikale carrière laten zien.

Waylon

Pleun Bierbooms, die ooit begeleid werd door coach Waylon in 'The Voice of Holland', blikt nu met trots terug op haar overwinning in de wedstrijd die haar leven veranderde. Ze heeft geleerd van haar reis tot nu toe en is vastbesloten om haar eigen pad te volgen in de muziekindustrie. Met 'Love is Pain' laat ze zien dat ze klaar is voor de volgende fase van haar carrière als Plume, met nieuwe muziek die diepgaand en betekenisvol is voor haar en haar luisteraars.

↡ Bekijk hier de video ↡