Vanaf volgende maand betaal je meer voor abonnement Prime Video

schermafbeelding 2023 11 02 om 141057
Vanaf volgende maand zullen gebruikers van Prime Video meer moeten betalen voor hun abonnement. De kosten voor deze streamingdienst gaan een paar euro omhoog. Momenteel bedraagt de maandelijkse prijs voor Prime Video nog 2,99 euro, maar vanaf 12 december zal dit verhoogd worden naar 4,99 euro.

Prime Video

De reden achter deze prijsverhoging is om het bedrijf de mogelijkheid te geven te investeren in nieuwe film- en televisieproducties. Hierdoor hoopt Prime nog waardevoller te worden voor de abonnees. Een woordvoerder van Prime heeft verklaard dat deze investeringen zullen resulteren in een grotere en betere contentbibliotheek voor de gebruikers.

Niet alleen Prime Video verhoogt prijzen

Het is belangrijk op te merken dat deze prijsverhoging niet uniek is. Andere streamingdiensten hebben eerder ook hun abonnementskosten verhoogd om te kunnen blijven investeren in kwalitatieve content. Een van de opvallende aanbiedingen op Prime is het populaire 'The Lord of the Rings: The Rings of Power', waarvan het eerste seizoen vorig najaar online werd gelanceerd. Dit soort exclusieve en aantrekkelijke titels kan bijdragen aan het behoud van abonnees, zelfs na de prijsverhoging.
Dus, als je een Prime Video-gebruiker bent, kun je je verwachten aan een iets hogere maandelijkse prijs vanaf december, maar hopelijk zal dit leiden tot een grotere verscheidenheid aan boeiende content op het platform.
De nieuwe realityserie Good Luck Guys is nu ook te zien op Prime.

↡ Bekijk hier de video ↡

[embed] [/embed]