'Ex On The Beach ster doet mee aan Steenrijk, Straatarm'

schermafbeelding 2023 05 25 om 105923 1
Hold on to your zitzakken, reality-liefhebbers, er lijkt weer een fijne cocktail van realityprogramma's onze kant op te komen. Je weet hoe het gaat: vandaag zit je in Temptation Island te zonnen, morgen was je aan op Ex on the Beach, en voor je het weet doe je je jawoord in Married at First Sight. Ja hoor, de mix en match van realitysterren is tegenwoordig zo gewoon als friet op zaterdagavond!

Nick op Heij

Onze geliefde Nick op Heij, een opvallende verschijning van EOTB, schijnt de volgende te zijn die een sprong in het diepe maakt. Volgens ons go-to juicekanaal Reality FBI, heeft Nick zijn kompas ingesteld op 'Steenrijk, Straatarm'. Nou, daar kunnen we dan weer lekker over speculeren, is hij aan de kant van de 'steenrijke' of aan de 'straatarme'?
schermafbeelding 2023 05 25 om 110505
Nick, met zijn nu beruchte TikTok-hit 'Ik kom aan in Mercedes', heeft enkele wenkbrauwen doen fronsen met zijn DJ-kunsten, met een paar catchy zinnen die hij blijft herhalen zoals een kapotte platenspeler. Maar ach, je kunt niet ontkennen dat het blijft hangen!

De business van Nick

Het lijkt erop dat Nick ook actief is in de cryptowereld. Dus, zou het kunnen dat hij aan de 'steenrijke' kant van het speelveld staat? Maar of je hem nu ziet als 'Harrie Snijders 2.0' of als de Cryptoman, een ding is zeker: als hij in Steenrijk, Straatarm verschijnt, zal hij eindelijk in staat zijn om alle naysayers te laten zien dat hij het best aardig doet met zijn bezigheden. We gaan het meemaken!

↡ EOTB-Esmee krijgt natte verrassing van vriend ↡