Video: Woedende Peter Gillis wil actie ondernemen tegen De Telegraaf: Dit was NIET de afspraak!"

b360309b 2dc5 4c5f b89c 442539e966bb
Peter Gillis (61), de welbekende realityster en ondernemer, trekt de handschoenen aan en is klaar om in de ring te stappen met niemand minder dan... 'De Telegraaf'. Het blijkt dat ze een potje hebben gespeeld zonder de spelregels te volgen en onze Peter is niet iemand die onrecht gewoon laat passeren.

Onverwachte vragen

Wat is er precies gebeurd? Een aantal dagen geleden was Peter aanwezig tijdens een interview met De Telegraaf. Er zou een interview worden gehouden met vragen die ze van tevoren hadden besproken. Maar niets bleek minder waar, het leek er volgens Peter namelijk op dat de journalisten van 'De Telegraaf' hun eigen potje thee hebben gebrouwen, met vragen die Peter niet had verwacht.
vieze huisjes peter gillis

tweede titel

Peter, die nu op wolk negen zweeft dankzij zijn nieuwe liefde Wendy van Hout, werd overvallen door deze onverwachte draai. Hij vertelde aan RTL Boulevard dat de journalisten vragen begonnen te stellen die niet op de agenda stonden. Dat maakte hem boos: "De Telegraaf heeft zich niet aan de gemaakte afspraken gehouden," zei hij volgens Boulevard met een vurige blik in zijn ogen.

Wat nu?

Dus, wat nu? Peter lijkt niet van plan dit zomaar te laten gebeuren. "Ik laat het hier niet bij zitten," zei hij vastberaden tegen Boulevard. Hoewel hij niet in detail trad over welke stappen hij van plan is te nemen, maakte hij duidelijk dat 'De Telegraaf' zich maar beter kan schrap zetten.

↡ Bekijk hier de beelden ↡

↡ Eerdere woeste video van Peter ↡