Foto: Sylvia Geersen reageert op 'ruzie' met Joris

schermafbeelding 2023 06 05 om 133202
De Nederlandse model en media persoonlijkheid, Sylvia Geersen (37), heeft eindelijk het woord genomen om een aantal geruchten te ontzenuwen. Deze geruchten, onder andere verspreid door 'juice queen' Yvonne Coldeweijer (36), suggereerden een uit de hand gelopen confrontatie tussen haar en Joris tijdens het Open Air Festival in Amsterdam. Het duo was op verschillende momenten samen te zien op het festival.

Verdraaid

Sylvia, in een poging om de geruchten te ontzenuwen en het record recht te zetten, liet weten dat ze niet van plan was om aanvankelijk op de geruchten in te gaan. "Eigenlijk wil ik hier niet eens op ingaan", zei Sylvia, in een verklaring die schijnbaar gericht was op het beëindigen van de speculaties. Ze toonde haar irritatie over het feit dat de werkelijkheid was verdraaid en voegde toe: "Heel vervelend dat dingen verdraaid worden".
jaja

Schoenen

Om verder licht op de situatie te werpen, verzekerde Sylvia dat er absoluut geen ruzie was tussen haar en Joris. Ze legde uit dat het ongemak dat ze ervoer tijdens het festival te wijten was aan haar schoenen, die oncomfortabel bleken te zijn. "Joris en ik hebben absoluut geen ruzie. Ik had verkeerde schoenen aan en pijn in mijn voeten", legde Sylvia uit, waarmee ze de geruchten over een mogelijk geschil tussen hen beiden terzijde schoof.

Pleister

Eerder had Sylvia beelden gedeeld waarop Joris een pleister op haar voet plakte vanwege de blaren die ze had opgelopen van haar oncomfortabele schoenen. Dit gebaar van Joris leek een teken van zorg en genegenheid, in plaats van de geruchten van onenigheid die in de lucht hingen. "Ben dus ergens rustig aan het zitten. Wow", merkte Sylvia op, waarschijnlijk verwijzend naar haar rustmoment tijdens het festival.
hoi
Deze verklaring van Sylvia heeft hopelijk bijgedragen aan het beëindigen van de speculaties en het verhelderen van de gebeurtenissen op het Open Air Festival. Terwijl ze haar ongemak en frustratie over de verdraaiing van feiten benadrukt, benadrukt ze ook het belang van het onderhouden van een op feiten gebaseerd verhaal en het vermijden van roddels en misverstanden.

↡ Bekijk hier de video ↡