Foto's: FHM roept Romy Monteiro uit tot mooiste vrouw van Nederland

schermafbeelding 2023 06 02 om 110248
Na vooraanstaande Nederlandse vrouwen zoals Monica Geuze in 2021 en Abbey Hoes in 2022, is dit jaar de getalenteerde zangeres en musicalactrice Romy Monteiro door mannenplatform FHM verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland. Deze benoeming is geen kleine prestatie, omdat de concurrentie elk jaar hevig is.

Romy Monteiro

Romy Monteiro, bekend als zangeres en presentatrice, voert de lijst aan van de jaarlijks samengestelde FHM500, een ranglijst die de schoonheid en uitstraling van vrouwen in Nederland erkent. Liefhebbers en bewonderaars kunnen de prachtige beelden van deze getalenteerde artieste bovenaan de lijst bekijken.
Direct na Romy Monteiro op de tweede plaats, staat de nationaal bekende schaatsster Jutta Leerdam, bekend om haar atletische prestaties en charismatische persoonlijkheid. Het beroemde model Imaan Hammam, die zowel nationaal als internationaal naam heeft gemaakt, maakt de top drie compleet.

Reactie

Romy Monteiro heeft opgetogen gereageerd op deze erkenning. Ze beschreef het als "hartstikke leuk en een ontzettende eer" dat de lezers van FHM en de jury haar bovenaan hebben geplaatst. "Ik had dit als 17-jarige nooit durven dromen," gaf ze toe. Ze gaf ook aan dat ze het bijzonder waardeerde dat de beslissing niet alleen door lezers werd genomen, maar ook door een geheel vrouwelijke jury, bestaande uit gerespecteerde en bekende vrouwen uit verschillende sectoren.
Het is inderdaad voor het eerst dat de FHM500-lijst mede is samengesteld door een geheel vrouwelijke jury. Onder de prominente vrouwelijke persoonlijkheden die deelnamen aan de jury waren modellen Kim Feenstra en Danielle van Grondelle en programmamaker Veronica van Hoogdalem.

Nog meer prijzen

Tijdens de lancering van de FHM500 donderdagavond in Amsterdam werden naast de titel voor de mooiste vrouw van Nederland ook nog een aantal andere prestigieuze prijzen uitgereikt. De All Time Favorite Award, een erkenning voor blijvende invloed en bijdragen, werd toegekend aan Georgina Verbaan. De atlete Fleur Jong werd uitgeroepen tot mooiste sportvrouw, een erkenning voor haar atletische prestaties en schoonheid. Ten slotte ontving Linda Hakeboom, die bekend staat om haar prominente aanwezigheid op sociale media, de Social Media Queen-prijs.

↡ Bekijk hier de video ↡