Foto's: Dit is Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis

schermafbeelding 2023 05 24 om 121339
Peter Gillis (61) straalt van geluk in de liefde en hij wil dat iedereen het weet! De sprankelende SBS-ster schreeuwt het van de daken dat hij de ware heeft gevonden in de vorm van Wendy van Hout. Maar wie is die mysterieuze Wendy eigenlijk? Peerke, zoals Peter graag genoemd wordt, is maar al te enthousiast om de wereld te vertellen over zijn nieuwe vlam.

Wendy van Hout

Wendy is geboren en getogen in het bruisende Eindhoven, waar ze opgroeide in een gezin met een oudere én jongere broer. Met haar vijf kinderen uit eerdere relaties heeft ze een geweldige band, en zelfs met de vaders van haar kroost is er geen sprake van ruzie. Haar oudste kinderen, 19 en 17 jaar oud, wonen en studeren in Frankrijk, maar ze komen regelmatig naar Nederland om hun moeder te bezoeken. De jongste drie zoons van 11, 9 en 4 jaar oud ziet Wendy regelmatig en ze hebben een flexibele regeling.

Jeugd

In haar jeugd werkte Wendy op de kermis en beleefde ze spannende avonturen met haar kermisfamilie. Vanaf 2010 begon ze met de handel in tassen en accessoires. Dit groeide uit tot twee eigen kledingwinkels, maar helaas moesten deze uiteindelijk hun deuren sluiten. In 2019 besloot Wendy daarom een opleiding te volgen voor tatoeëren en opende ze haar eigen tattooshop. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want in 2021 lanceerde Wendy haar eigen webshop om kleding te verkopen. Ze hecht veel waarde aan financiële onafhankelijkheid.
whatsapp image 2023 05 24 at 080842

Ontmoeting

Het pad van Wendy en Peter kruiste elkaar op het terras van Oostappen Park Blauwe Meer in Lommel tijdens het openingsweekend. "Er was meteen een ongelooflijke chemie alsof we elkaar al jaren kennen," vertelt Peter vol enthousiasme over die bijzondere ontmoeting. Het stel beweert dat ze dezelfde humor hebben en gemeenschappelijke interesses delen. Ze zijn allebei toegewijde familiemensen en hechten veel belang aan een goede band met hun kinderen. Peter heeft zelfs al kennisgemaakt met Wendy's ouders!
youtube wendy
De twee tortelduifjes hebben al plannen om op korte termijn samen te gaan wonen. En waar anders dan in Peter's fonkelnieuwe villa in Neerpelt? "Als het goed zit, gaat het snel, en Wendy maakt nu al volledig deel uit van de familie," aldus Peter. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat Wendy binnenkort te zien zal zijn in het SBS-programma Massa is Kassa, waar Peter zijn opwachting maakt.

↡ PETER GILLIS ↡