Video: EOTB-Esmee Ipema krijgt natte verrassing van vriend

esmeeipema
Esmee Ipema kreeg gisteren een nare verrassing bij thuiskomst. Haar vriend Ernes had een video op TikTok gedeeld waarin hij een grap uithaalt met één van de 'Terror-Twins'.

Melk

Ernes, de vriend van Esmee, bedacht een plan om zijn vriendin te plagen. Hij filmt het moment dat Esmee haar auto parkeert. "Dit zal ze echt niet zien aankomen", merkt hij op terwijl hij een kan vol melk vasthoudt.
Wanneer Esmee boven arriveert, gooit hij de melk over het gezicht van de Terror-Twin. Esmee is allesbehalve blij met de 'prank' van haar vriend. "Wat doe je nu? Dit is niet meer grappig", roept Esmee naar Ernes. Hij toont duidelijk geen medeleven. "Eigen schuld!", zegt Ernes met een glimlach.
eyjidwnrzxqioijoawxhymvslwnkbiisimtlesi6imdpcmxzy2vuzs91cgxvywrzlziwmjmvmdevzxntzwutaxblbwetagvmdglnzs12zxj3b25kaw5nzw4ucg5niiwizwrpdhmionsicmvzaxplijp7indpzhroijoxotiwlcjmaxqioijjb3zlcij9fx0

Verrassing

Eerder had Esmee haar vriend op een heel andere manier verrast. In een video is te zien hoe de brunette haar vriend verrast met een hoofddoek, omdat hij nieuwsgierig zou zijn geweest naar hoe het haar zou staan.
In de TikTok-video, die al meer dan 3 miljoen keer is bekeken en 217.000 likes heeft, is te zien hoe haar vriend Ernes geblinddoekt is. Wanneer hij zijn blinddoek mag afdoen, draagt ze een hijab (hoofddoek) en bedekkende kleding. "Hij was sprakeloos", schrijft ze in het bijschrift. De reacties onder de video zijn erg positief. Esmee krijgt veel steun van andere islamitische vrouwen.

↡ BEKIJK HIER DE VIDEO ↡