MAFS-François is opnieuw smoorverliefd

screenshot 2024 05 15 at 192926
François vond in realityprogramma Married At First Sight helaas niet de liefde. Alhoewel hij het ja-woord gaf aan Wilfred, hield hun relatie toch geen stand. Toch heeft hij nu een nieuwe vlam en lijkt hij op een ware roze wolk te zweven.

Altaar

Het huwelijk tussen Wilfred en Francois in Married At First Sight is inmiddels alweer een jaar geleden. De twee zagen elkaar voor het eerst bij het altaar, waar ze direct een klik hadden. Helaas was François degene die de handdoek uiteindelijk in de ring gooide, omdat hij niet verliefd was. "Nadat Wilfred en ik uit elkaar zijn gegaan, is er iemand anders op mijn pad gekomen", verklapte François nog in maart van dit jaar.

Nieuwe vlam

Op Instagram deelt hij nu een zoet kiekje met zijn nieuwe vlam. "Als je het niet verwacht dan gebeurt het…", schrijft hij eronder. Ook wordt de post vergezeld van de hashtag #happyinlove. Dat belooft veel, dus. Wel houdt hij de identiteit van zijn nieuwe lover nog voor zichzelf. Niet alleen zijn volgers, maar ook de experts van Married at First Sight zijn hartstikke blij voor de ex-kandidaat. "Oooh wat heerlijk. Alle liefdesgeluk gewenst", schrijft expert Anne Campagne onder de Instagram-post. 

'Genieten'

In een interview met Love Reality deed François al eerder een boekje open over zijn privéleven. “Met mij gaat het prima, lekker aan het werk.” Of de Married at First Sight-kandidaat een nieuwe man op het oog had, was toen nog niet het geval: werk ging voor. En hoe gaat het dan met Wilfred? Deze deelt over het algemeen niet zoveel meer op Instagram, maar een jaar geleden verscheen er een foto van hem en een onbekende man - ene Douwe - op zijn kanaal. "Genieten in Delft", stond eronder. Of hij er nog steeds warmpjes bij zit, blijft helaas nog wel onduidelijk.