Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney ouders geworden van eerste kind

image 2023 11 27 215130
Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney zijn ouders geworden van hun eerste kind! Dit vertelde de vader van Frenkie de Jong vandaag bij Radio 538.

Frenkie en Mikky zijn ouders!

Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeney zijn ouders geworden van een zoontje. Mikky Kiemeney en Frenkie zijn al met elkaar sinds de middelbare school.
De vader van Frenkie de Jong maakte dit vandaag bekend bij Radio 538. Veel mensen vragen zich af wat de naam is van het kind van Frenkie de Jong, maar dat maakte zin vader nog niet bekend. Bekijk het fragment onderaan het artikel.
image 2023 11 27 215044

Roddels bevestigd

De Spaanse sportkrant meldde eerder al dat Mikky Kiemeney afgelopen dinsdag is bevallen, de dag waarop de Nederlander afwezig was van de training met toestemming van de club. De wedstrijd van Frenkie de Jong tegen Rayo Vallecano aanstaande zaterdag was bijzonder, niet vanwege zijn terugkeer na een blessure, maar omdat de middenvelder voor het eerst als vader speelde. Hij werd afgelopen dinsdag samen met zijn partner, Mikky Kiemeney, ouder. Die dag ontbrak de Nederlandse speler ook op de training, met toestemming van de club.” Hoewel geen van beiden het nieuws van de geboorte van de baby via hun sociale media heeft gedeeld, heeft Mundo Deportivo kunnen bevestigen dat Frenkie nu vader is.
Het kind van Frenkie en Mikky werd geboren op dinsdag 21 november, een zeer speciale datum voor de voormalige Ajax-speler, omdat het hem herinnert aan een familielid. De Jong draagt rugnummer 21 ter nagedachtenis aan zijn overleden opa, aan wie hij altijd herinnert met dit mooie gebaar: “Ik bracht mijn hele familie mee naar mijn presentatie in Barcelona, behalve mijn opa Hans de Jong, de vader van mijn vader. Hij stierf op mijn 21e verjaardag. Onbewust is het ook een eerbetoon. Hij was een grote voetbalfan. Het spijt me dat hij hier niet kon zijn en deze ervaring kon meemaken, maar ik ben ook blij dat de rest van mijn familie aanwezig was,” zei hij eerder.

↡ Bekijk hier de video ↡