'Rose Bertram en Gregory van der Wiel weer uit elkaar'

image 2023 11 28 143215
Vorig jaar hebben Rose Bertram en Gregory van der Wiel na een relatie van acht jaar besloten om uit elkaar te gaan. Opmerkelijk genoeg werden ze afgelopen zomer weer zoenend samen gespot. Toch hebben Rose en Gregory nu opnieuw besloten om afstand van elkaar te nemen.

Rose & Gregory weer uitelkaar

Het lijkt erop dat Rose en Gregory elkaar hebben ontvolgd op Instagram, wat volgens Juicechannel maar één ding kan betekenen: ze zijn opnieuw uit elkaar. "Daar gaan we weer", schreef het account op Instagram.
Hoewel Rose vorig jaar aangaf na acht jaar een einde te hebben gemaakt aan haar relatie met Gregory en in de YouTube-serie Open Kaart verklaarde "Ik ben single en klaar om te daten", werden ze afgelopen zomer samen gespot tijdens een vakantie naar Ibiza. Op een foto die gedeeld werd door juicekanaal Realityfbi waren Rose en Gregory zoenend te zien. Echter, hebben Rose en Gregory nu opnieuw besloten afstand van elkaar te nemen.
image 2023 11 28 143246

Nooit meer goed

Volgens de juicekanalen was het duidelijk dat Rose en Gregory weer samen waren, ondanks eerdere uitspraken van Gregory dat het tussen hen nooit meer goed zou komen. Hij had gezegd: "Er is te veel gebeurd. Ik denk dat we op dit moment nog op verschillende punten in onze beide levens zijn." Hij benadrukte dat ze hun eigen pad moesten bewandelen. Nu lijkt het er dus helaas toch op dat Rose en Gregory niet meer samen zijn.

↡ Bekijk hier de video ↡