Voormalig medewerker Apple deelt de handigste tips voor jouw iPhone!

image 2023 11 28 191416
Een voormalige medewerker van Apple heeft onlangs in een video handige tips gedeeld voor iPhone-gebruikers. Tijdens zijn periode bij Apple heeft hij allerlei trucjes geleerd die hij nu graag deelt.

Handige tips voor iPhone

Een van deze handige trucjes heeft betrekking op het snel typen van zinnen. Het is mogelijk om je iPhone zo in te stellen dat het complete woorden en zinnen automatisch voor je invoert. Dit is vooral handig voor gebruikers die geen afkortingen willen gebruiken en liever volledige, nette zinnen formuleren.
Daarnaast deelde hij nuttige tips voor mensen die veel op social media plaatsen. Bijvoorbeeld hoe je eenvoudig kunt inzoomen terwijl je iets opneemt. En wil je nog meer handige tips ontdekken? Bijvoorbeeld hoe je de helderheid van je zaklamp aanpast of hoe je een schermopname maakt met de microfoon ingeschakeld? Bekijk dan de video van hitomidocameraroll onderaan dit artikel.
[caption id="attachment_347173" align="alignnone" width="1130"]
schermafbeelding 2023 09 10 om 114233
unsplash[/caption]

Functies WhatsApp uitzetten

Bijna iedereen in Nederland gebruikt WhatsApp. Er zijn meerdere manieren om in ieder geval je WhatsApp-privacy te verbeteren. Hieronder hebben we de drie belangrijkste op een rijtje gezet.
Ten eerste is het belangrijk om je WhatsApp apart op je IPhone te vergrendelen. Hiermee kunnen mensen die jouw telefoon gebruiken je berichten niet lezen. Om dit in te stellen, moet je naar Whatsapp-instellingen gaan. Vervolgens klik je op ‘Account’ en vervolgens op ‘Privacy’. Hier schakel je ‘Schermvergrendeling in met Touch ID of Face ID. Je kunt ook een tijdsduur kiezen voor wanneer de ID weer nodig is. Je kunt altijd alles weer uitschakelen in uw iPhone-instellingen.
Ten tweede heeft WhatsApp een functie toegevoegd die berichten na een dag automatisch wist. Deze update is bedoeld om je privacy te verbeteren. Je kunt verwijderde berichten zo instellen dat het automatisch wordt ingeschakeld voor alle nieuwe chats, zonder dat het invloed heeft op bestaande gesprekken. Je kunt kiezen voor dire opties, verwijderen na: 24 uur, 7 dagen, 90 dagen. Om dit in te stellen ga je naar Instellingen > Account > Privacy en vervolgens schakel je Standaardtimer voor berichten in.
En als laatste moet je de tweestapsverificatie instellen. Verificatie in twee stappen is een stap om je telefoonnummer te verifiëren om hackers buiten de deur te houden.
Om dit in te schakelen, ga je naar Instellingen > Account en zet je de instelling op Aan.

↡ Bekijk hier de video ↡