Soundos over nare ervaringen Expeditie Robinson: 'Kan het niet meer kijken'

image 2023 11 28 213412
De 41-jarige Soundos El Ahmadi nam in 2017 deel aan Expeditie Robinson, waar vanaf het begin duidelijk was dat er wrijving was tussen haar en haar teamgenoten. Ondanks dit wist de stand-upcomedian de finale te bereiken, maar ze heeft daarna nooit meer het programma bekeken, zoals ze vandaag onthulde op social media.

Soundos over Expeditie

Soundos deelde op Instagram dat haar deelname aan Expeditie Robinson haar nog steeds bezighoudt. De ervaring van destijds, waarbij ze werd genegeerd, uitgelachen en onderschat door haar kampgenoten, heeft veel indruk op haar gemaakt dat ze tot op de dag van vandaag het programma niet kan kijken. Het brengt alles weer naar boven, wat ze liever vermijdt. Ze deelde ook dat het enige wat ze nog naar boven wil laten komen haar platte buik is, met een knipoog.
De komiek deelde ook een foto die tijdens het programma was genomen, waarbij ze schreef: "Wat miste ik mijn dochter hier, zeg." Ze gaf aan dat ze niet over haar kon praten, omdat als ze die gedachte zou toelaten, ze gegarandeerd zou opgeven.
soundos

Kinderfilm

Soundos werd ooit gevraagd voor een kinderfilm waarin zij een rol als voetbaltrainer voor jonge meiden moest spelen. ‘Ik heb meteen ja gezegd. Echt iets voor mij. De film gaat over vriendschap en empowerment. Eerlijk tegen de productiemaatschappij verteld dat ik zwanger ben”, laat ze weten op haar Instagram.
Nadat Soundos heeft verteld dat ze zwanger is hoefde ze haar niet meer, tot groot verdriet van de actrice. “Nu willen ze niet meer. Ben er werkelijk kapot van. Had ik mijn bek moeten houden?”, vraagt ze zich af.

↡ Bekijk hier de video ↡