Heeft O.J. Simpson bekend op zijn sterfbed?

anp 53181671
O.J. Simpson heeft volgens een bron geen opmerkingen gemaakt over de dubbele moord op zijn ex-vrouw Nicole Brown en haar vriend Ron Goldman op zijn sterfbed. Geruchten hierover zijn niet waar, zegt de bron tegen 'TMZ'.

Laatste momenten van O.J. Simpson

De 76-jarige O.J. vroeg alleen om water omdat hij dorst had en wilde ook naar een golftoernooi kijken. Er werd niets gezegd over het incident, aldus de bron.

O.J. Simpson's geschiedenis 

O.J. Simpson, voormalig American footballspeler en acteur, overleed deze week aan de gevolgen van kanker. In 1994 was hij de hoofdverdachte in de moordzaak, maar werd hij vrijgesproken. Later werd hij echter in een civiele rechtszaak aansprakelijk gesteld voor de dood van Nicole en Ron, waarbij hij miljoenen aan schadevergoeding moest betalen, ondanks zijn voortdurende ontkenningen.
De moordzaak rond O.J. Simpson, een voormalige American football-ster, draaide om de brute moord op zijn ex-vrouw Nicole Brown Simpson en haar vriend Ron Goldman in 1994. Ondanks aanzienlijk bewijs werd Simpson tijdens een proces vrijgesproken van de moorden. Hoewel hij vrijuit ging, werd Simpson later in een civiele rechtszaak aansprakelijk gesteld voor de dood van de slachtoffers en veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding aan hun families.
Beeld: ANP