Lidl komt met frietpizza

lidl friet pizza
Ben je een liefhebber van pizza én friet? Dan heeft Lidl iets bijzonders voor je in petto. De supermarktketen staat bekend om zijn unieke producten en introduceert nu een opmerkelijke lekkernij: de friet-pizza.

Een onverwachte combinatie

De friet-pizza van Lidl is een ingenieuze mix van Italiaanse en Belgische smaken. Op een knapperige pizzabodem vind je een smeuïge laag tomatensaus en romige mozzarella, bedekt met heerlijk krokante frietjes. Het resultaat? Een verrassende smaaksensatie die je moet proeven om te geloven.
Deze smakelijke creatie is niet alleen lekker, maar ook gemakkelijk te bereiden. Na slechts 10 à 15 minuten in de oven kun je genieten van de perfect gebakken friet-pizza. Het is een ideale optie voor een snelle maaltijd of een gezellige avond met vrienden.

Belgische roots

Hoewel een pizza met friet ook in Italië geliefd is, is het idee voor dit gerecht ontstaan in België. De eigenaar van restaurant Ediz in Kwatrecht bedacht deze smaakvolle combinatie om klanten te verrassen. Nu is het verkrijgbaar bij Lidl voor een vriendelijke prijs van €2,49. Geniet van deze culinaire ontdekking!