Imad uit Love Island reageert op geruchten agressie

images0persgroep 1
Het Love Island-seizoen ligt al een tijdje achter ons, maar de Islanders praten nog steeds over hun ervaringen. Er waren bijvoorbeeld geruchten over Imad en Lena die de ronde deden tijdens het programma. Nu spreekt Imad zich voor het eerst uit over deze geruchten.

Vertrek Imad Love Island

Tijdens het laatste seizoen van Love Island waren Lena en Imad een koppel. Echter, tijdens een van de kampvuren besloot Lena om het programma te verlaten, waarna Imad ook snel besloot te vertrekken. Lena gaf aan dat ze haar familie miste en dat het voor haar mentale gezondheid beter was om te vertrekken. Imad benadrukte dat dit zijn keuze was en dat het niets te maken had met agressieproblemen.

Reactie geruchten

Imad heeft nu voor het eerst gereageerd op de geruchten die circuleerden op bepaalde kanalen. Hij ontkent ten stelligste dat hij door de productie naar huis is gestuurd vanwege agressieproblemen. Volgens Imad klopt er niets van wat er op deze kanalen is beweerd.

Relatie Imad en Lena Love Island

Imad benadrukt dat hij zich goed heeft gedragen tijdens zijn verblijf op Love Island, zowel ten opzichte van Lena als tegenover de andere Islanders en het productieteam. Hij heeft nog steeds contact met Lena, hoewel ze niet meer samen zijn. Ze zijn echter niet aan het daten op dit moment, omdat ze voelen dat ze er nog niet klaar voor zijn. Imad geeft aan dat hij veel van haar houdt en hoopt dat er in de toekomst misschien nog iets kan opbloeien tussen hen.
Deze openhartige uitspraken van Imad geven ons meer inzicht in wat er zich achter de schermen van Love Island heeft afgespeeld en bieden hoop voor een mogelijke toekomstige relatie tussen hem en Lena.

↡ Bekijk hier de video ↡