Nikkie de Jager weigerde deze presenteerklussen na Eurovision

schermafbeelding 2023 10 18 om 122315
Nikkie de Jager, 29 jaar oud, maakte een onuitwisbare indruk met haar presentatie van het Eurovisiesongfestival in 2021. Zowel nationaal als internationaal werden haar prestaties lovend ontvangen. Het gevolg was dat televisiemakers in de rij stonden om met haar samen te werken. In haar podcast 'Lightless Lounge' onthult de make-upgoeroe echter dat ze ook aanbiedingen kreeg die niet goed bij haar pasten.

Nieuw doel voor Nikkie de Jager

Nikkie deelt in haar podcast: "Na Eurovisie belde iedereen vanuit Amsterdam en Hilversum om iets te doen. We hebben gesprekken gehad bij John de Mol en in de tuin van Peter van der Vorst. Ze hadden allemaal grote plannen."
Maar, zoals Nikkie uitlegt, begon elk gesprek met dezelfde vraag: "Wat wil je doen? Zeg het maar, dan maken we het gebeuren. Maar ik kon niets bedenken," zegt de presentatrice. "Alles wat ik wilde doen, had ik al gedaan. Ik moest een nieuw doel vinden."

Afgewezen programma's

Een van de aanbiedingen die Nikkie kreeg, was om presentator te worden van The Voice Kids. Ze noemt het "leuk, maar niet voor mij." Ook Talpa nodigde Nikkie uit voor Avastars, maar ook dit aanbod sloeg ze af.

Nikkie de Jager over televisie

Nikkie bekent: "Ik hou van televisie, maar ik zou ongelukkig zijn als het mijn enige baan is." Ze is bang voor overbelasting: "Dat kan snel gebeuren. Voor je het weet zit je elke maandag op een set in Hilversum en raakt het hele land je zat."

↡ Bekijk hier de video ↡