Influencers in SEKSLES: ‘’Ze hing geblinddoekt als een plant en iemand anders gaf haar water’’

schermafbeelding 2023 07 11 om 094941
Gisteren is de tweede SEKSLES online gekomen van seizoen 3 en net zoals bij de v orige aflevering, doen de influencers opvallende onthullingen. Ook leren ze weer wat bij door seksuologe Eveline.

SEKSLES

Het is alweer het derde seizoen waarbij René voor de klas staat en met influencers in gesprek gaat over alles wat tussen de lakens, op het keukenaanrecht en in de douche gebeurt. De influencers delen in drie kwartier tijd hun ervaringen, tips en tricks en worden zelfs wijzer met de weetjes die seksuologe Eveline Stallaart ze meegeeft. Zo geeft zij aan dat het eigenlijk best hygiënisch is om seks te hebben als de vrouw ongesteld is. En gaan ze met z’n alle in op taboes.

Onderdanig en dominant

Ook wordt er gesproken over de rol die de influencers dragen tijdens de daad. Zijn ze onderdanig of juist dominant? Malcom Hugo Glenn vertelde dat hij beide rollen graag op zich neemt. Hij experimenteert met verschillende dingen. Zo vertelt hij dat hij thuis palen heeft, waar hij zijn bedpartner aan vastbindt, graag goede muziek hoort tijdens de daad en ook gebruik maakt van rookmachines. Tijdens deze experimenten, experimenteert hij ook. Zo vertelt Malcolm dat hij een keer iemand had vastgebonden en geblinddoekt en dat er toen iemand langskwam om iets op te halen. Wat hij daarna deed? Hij vroeg zijn gast om de geblinddoekte wat water te geven. Volgens Malcolm vond zijn partner het op dat moment erg intens. Best dominant, toch?

Influencers

De bekende Nederlanders die dit seizoen van SEKSLES aanwezig zijn in het klaslokaal samen met René kun je kennen van sociale media zoals Instagram, TikTok en YouTube, maar ook diverse tv-programma’s. Zo is ex-Love Island deelnemer Merijn van den Heuvel te zien samen met Dennis Roos en Quentin die bekend zijn van Ex on the Beach, Julia Sinning en Malcolm Hugo Glenn die je misschien kent van The Bachelor en Christine Curry als model. Ook Cyrano Lionel, bekend van Prince Charming, RUMAG-presentatrices Luna Nieuwboer en Yaël Isabelle.

↡ Bekijk hier de video ↡

Vanaf minuut 1 is het stukje van Malcom te zien