Wie zijn er nog samen? Zo gaat het nu met de deelnemers van Ex on the Beach!

1400
Het sprankelende liefdesavontuur dat zich ontplooide tijdens seizoen 9 van Ex on the Beach: Double Dutch is inmiddels tot zijn einde gekomen. Tussen alle drama door, hebben de singles ook veel liefde bij elkaar gevonden. Maar was het slechts een vluchtige flirt of bloeide er liefde op tussen de deelnemers? Wij hebben het op een rijtje gezet voor je!
rick ellen eotb

Rick en Ellen - Een gemiste connectie

Rick en Ellen voorspelden dat ze elkaar zeker weer zouden zien na het avontuur. Helaas kwam die belofte niet uit: ze hebben elkaar nooit meer ontmoet. Het lijkt erop dat ze elkaar ook niet meer zullen tegenkomen, want Ellen is al een tijdje gelukkig in de liefde met haar nieuwe vriend. Ze vertelt zelfs dat ze zich een beetje schaamt voor haar gedrag in de villa.
janey marc junior eotb

Marc-Junior en Janey - Van liefde naar ruzie

Marc-Junior en Janey, twee originals, waren het eens dat ze elkaar na het programma in Nederland zouden blijven zien. Sterker nog, ze zijn zelfs een tijdje samenwonen! Maar na drie weken zijn ze met een knallende ruzie uit elkaar gegaan, en het lijkt erop dat ze geen toekomst meer samen hebben. Oops!
michelle dylan eotb1

Michelle en Dylan - Een turbulente romance

Michelle en Dylan spraken tijdens EOTB om exclusief met elkaar te zijn. Dat duurde echter maar een paar dagen, want daarna had Michelle het erg gezellig met Marc-Junior en besloot ook Dylan naar iemand anders te gaan. Toch besloten Michelle en Dylan enkele uren voor hun vertrek uit de villa hun onenigheid opzij te zetten en nog een laatste keer samen de lakens te delen. Terug in Nederland/België hebben ze elkaar nog een paar keer gezien, maar zit een relatie er niet in.
schermafbeelding 2023 07 11 om 133717

Buiten de ‘koppels’: Liefdesverhalen

Gelukkig betekent dit niet er helemaal geen liefdesverhalen zijn ontstaan onder de deelnemers. Naast Ellen heeft bijvoorbeeld ook Brandy (18) inmiddels een nieuwe liefde gevonden. Verder zijn Megan en Joey nog steeds een stel, ze zijn onlangs samen op vakantie geweest. En ook Giorgina is van de markt. Zo bevestigde ze een tijdje geleden dat ze een vriendinnetje heeft gevonden. Ongetwijfeld zal tijdens de reünieaflevering aanstaande zondag nog meer liefdesverhalen worden onthuld. Wij kunnen niet wachten om te zien wat er nog meer te gebeuren staat!
Beeld: MTV