Jaimie Vaes openhartig over plastische chirurgie: 'Niet vies van een prikje'

jaimie vaes nieuwe look
In een nieuwe column voor tijdschrift Grazia schrijft Jaimie Vaes hoe ze niet terugdeinst voor een prikje hier en daar. De ex van 'Lil Kleine vertelt openhartig over plastische chirurgie en waar ze dan wel niet allemaal aan heeft laten sleutelen.

Botox

Volgens haarzelf valt het allemaal reuze mee wat ze allemaal in haar gezicht laat spuiten: "Ik ben ook niet vies van een prikje hier en daar, al gebruik ik voor mijn gezicht alleen nog een beetje botox en Profhil". Wat dat Profhil dan precies inhoudt? "Dat zijn hyaluronzuur-injecties die je huid een vitamineboost geven".

Schoonheidsbeeld

De influencer laat weten dat ze tegenwoordig bijna puur natuur genoemd kan worden. Met fillers is ze namelijk een tijdje geleden gestopt, omdat: "ik vond dat ik door dat extra volume een ploffig gezicht kreeg. Als je jonger bent, probeer je toch te voldoen aan een bepaald schoonheidsbeeld en soms kun je daar een beetje in doorslaan".

Explosief

Fijn in ieder geval dat Jaimie zelf ook heeft ingezien dat de situatie redelijk de spuigaten uitliep. Haar lippen blijft ze tegenwoordig ook vanaf. "Prima als anderen het doen, ik heb er niets op tegen, maar ik ga liever voor een meer natuurlijke approach. Het hoeft allemaal niet meer zo explosief".  

Ronde billen

Waar de influencer wel nog de nodige substanties in laat spuiten, is haar bilpartij. Deze is namelijk volgens haar zo plat als een pannenkoek. "Sommige mensen hebben mooie, ronde billen van zichzelf, maar ik heb die helaas niet". Volgens Jaimie: "Je kunt het enigszins trainen, maar mijn vetpercentage is daar laag en als je veel sport en van hardlopen houdt, zoals ik, verdwijnt het volume op je billen toch als eerste. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik die fillers in heb laten spuiten, en als het nodig is, zou ik het zo weer doen. Ik hoef geen grote, ordinaire bil, maar als je ergens niet helemaal happy mee bent, vind ik het geen probleem om de natuur een beetje te helpen".