Dit kun je verwachten van nieuw seizoen Beste Zangers: "Heel diep gegaan"

duncan laurence mell beste zangers 1
Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is opgenomen en RTL Boulevard interviewde enkele deelnemers over de opnames. Sera, Claude en Hannah Mae nemen ons mee naar wat we dit seizoen kunnen verwachten en spoiler alert: er zullen veel tranen aan te pas komen.
Terwijl jij afgelopen weekend met een biertje in je hand ergens op een plein luidkeels mee stond te zingen, vlogen de deelnemers van het gloednieuwe seizoen van Beste Zangers vanuit Spanje, waar de opnames plaatsvonden, terug naar Nederland. Maar wat kunnen wij verwachten? Sera vertelt het ons: “Dit is echt een supermooi seizoen, en dat zeg ik niet alleen omdat ik er in zit.” Claude heeft er ook wat over te zeggen: “Het was echt heel leuk. Het was echt heel erg mooi. Ik ben verrast door iedereen.”

Emotioneel

Houd de tissues maar alvast bij de hand, want als we Sera, Claude en Hannah Mae moeten geloven, gaat dit seizoen enorm emotioneel worden. Zo omschrijft Hannah Mae de opnames als een heel bijzonder moment: “Iedereen zegt het, maar het is net een kleine familie geworden.” Of er weer flink is gejankt? Zeker. “We zijn echt heel diep gegaan. Het was janken op de bank, iedere avond, denk ik”, lacht Sera. Claude hield het ook niet droog: “Er zijn dingen die heel erg hard zijn binnengekomen.”

Deelnemers van het nieuwe seizoen

In het zeventiende seizoen van Beste Zangers zullen we Rikki Borgelt (Rondé), Hannah Mae, Tangarine, Matthijn Buwalda, Karin Bloemen, Sera en Claude zien. Het programma draait erom dat artiesten elkaars nummers zingen. Jan Smit zal weer te zien zijn als presentator van het programma.

Wanneer zien? 

Wanneer het programma te zien is, is nog niet helemaal duidelijk. Naar verwachting zal de eerste aflevering van het nieuwe seizoen in augustus of september worden uitgezonden.
Hier zie je een fragment van vorig seizoen met Mell en Douwe Bob: