Zien: Sylvie Meis keihard geprankt in Duits programma

unnamed
In het Duitse programma Verstehen Sie Spass worden celebrities wekelijks goed bij de neus genomen. Dit keer was onze eigen echte Sylvie Meis flink de pineut. 

Doorgestoken kaart

Het model dacht een doodnormaal werkdagje tegenmoet te gaan, A.K.A een dag poseren voor de camera's. Maar niets bleek minder waar: de hele fotoshoot was doorgestoken kaart. Het drama stak al van wal toen de eerste foto's wazig bleken te zijn nadat Sylvie zich minutenlang het zweet op de rug had geposeerd voor de flitser.

Clown

Alsof dat nog niet genoeg was, legde de verborgen camera ook nog eens voor ons vast hoe het model omgetoverd werd tot clown, inclusief een dikke laag blauwe oogschaduw en een getoupeerd kapsel waar je U tegen zegt. Sylvie schrikt zich het laplazarus als ze in de spiegel kijkt en probeert het geheel in alle haast nog een beetje te fatsoeneren.

Hete fotoshoot

Maar als Sylvie dacht dat het hierbij bleef, had ze het mooi mis: in de daaropvolgende shoot komt er plotsklaps een ware adonis de studio binnengelopen. De bedoeling is dat de twee een stomend hete fotoshoot gaan houden. "Wat is dit allemaal? Dit kan toch niet waar zijn?”, vraagt Sylvie verbaasd. "Dit is echt niet oké. Werkelijk, ik vind dit echt stom.”

Relatie

Het lijkt erop dat de groepsdruk redelijk hoog is, aangezien Sylvie toch braaf de shoot doet. Wanneer het mannelijke model daarna een selfie met haar wil, vindt ze dit ook prima. Dingen bereiken echter een breekpunt wanneer de schone jongeling hierna de foto op zijn Instagram post met de mededeling dat de twee een relatie hebben.

'What the fuck'

Sylvie flipt hem de pan uit wanneer ze de post ziet. "What the fuck?!”, roept ze. "Ik kén hem helemaal niet!”  Wanneer ook de pers nog komt opdagen om Sylvie zogenaamd te interviewen over haar nieuwe liefde, houdt ze het niet meer. "Ik héb geen vriend!”, jammert ze terwijl ze haar handen voor haar gezicht slaat.

Onvergetelijke ervaring

Gelukkig kan Sylvie achteraf wel om de grap lachen. "Het was een wilde en onvergetelijke ervaring”, vertelt ze aan Spot On News. "Ik kon vrij snel lachen om de grap. Op dit moment vond ik het niet zo grappig. Maar toen het team van Verstehen die Spass de situatie uitlegde, was ik zo opgelucht. Het voelde alsof ik in een slechte film zat.”

Bekijk het fragment HIER