Jim Bakkum openhartig over onzekerheden

schermafbeelding 2024 01 25 om 115443
Jim Bakkum, die in 2002 bekendheid verwierf door zijn deelname aan Idols en sindsdien een succesvolle carrière heeft opgebouwd, deelt zijn ervaringen en onzekerheden als hij ouder wordt in een interview met Grazia. Hij blikt terug op zijn Idols-avontuur en hoe het zijn leven heeft beïnvloed, en bespreekt zijn nieuwe theatershow "Oud Geleerd, Jong Gedaan" waarin hij nostalgie omarmt.

Jim Bakkum in Idols

Jim Bakkum blikt terug op zijn opmerkelijke reis sinds zijn deelname aan Idols in 2002. Hij onthult dat zijn nieuwe theatertour, "Oud Geleerd, Jong Gedaan", draait om nostalgie en het moment dat zijn leven veranderde. De show brengt niet alleen herinneringen aan Idols naar voren, maar omvat ook nieuwe nummers en bekende hits die zijn levensverhaal weerspiegelen. Jim benadrukt dat hij als tiener onbevangen in de entertainmentwereld stapte en pas later onzekerheden begon te ervaren naarmate hij ouder werd.

Ouder worden

Jim Bakkum bekent dat hij, ondanks zijn langdurige succes, soms onzekerheden ervaart naarmate hij ouder wordt. Hij vreest dat mensen hem minder leuk zullen vinden of dat zijn uiterlijk zal veranderen. Hoewel hij inziet dat deze angsten ongegrond zijn, omdat zijn fans hem na twintig jaar nog steeds steunen, erkent hij dat onzekerheden pas na zijn dertigste levensjaar begonnen te spelen. Als tiener stond hij onbevangen in de schijnwerpers, maar later begon hij zich af te vragen wie hij werkelijk was en of hij zijn succes kon handhaven.

Toekomstplannen Jim Bakkum

Jim deelt ook enkele van zijn huidige projecten en toekomstige dromen in het interview met Grazia. Hij bespreekt zijn rol in de nieuwe romantische komedie "Verliefd op Bali" en de uitdagingen van het filmen op zo'n prachtige locatie, terwijl hij lang van zijn gezin gescheiden was. Hij benadrukt ook zijn lopende theatershow en zijn ambities voor de toekomst. Het interview biedt een inzicht in het leven van Jim Bakkum en zijn voortdurende reis in de entertainmentindustrie.

↡ Bekijk hier de video ↡