Joris reageert voor het eerst op breuk met Sylvia Geersen

images0persgroep
Begin dit jaar is het huwelijk van Joris en Sylvia Geersen op de klippen gelopen, zoals te zien is in een video. Nu heeft Joris voor het eerst zijn kant van het verhaal gedeeld over de breuk.

Joris in een interview over Sylvia Geersen

In een interview met LINDA. vertelt Joris over zijn ervaringen. Hij blikt terug op een bijzonder jaar, vooral nadat hij deelnam aan een realityprogramma. Joris benadrukt dat een relatie in de media niet altijd gemakkelijk is. Hij en Sylvia werden plotseling blootgesteld aan allerlei opmerkingen en roddels, wat voor de nodige uitdagingen zorgde.

Problemen na realityprogramma

Joris onthult dat de problemen begonnen na de laatste opnames van het programma. Hoewel ze elkaar al eerder hadden uitgesproken, verliep de periode na het programma moeizaam. De afstand tussen hen, zowel geografisch als emotioneel, werd een obstakel. Joris merkte dat hij niet goed kon aarden in Nederland, terwijl Sylvia overladen werd met werk en interviews vanwege het succes van het programma. Hoewel ze beiden hun best deden om de relatie te laten slagen, besloten ze uiteindelijk dat het beter was om uit elkaar te gaan en de situatie te accepteren.