Verklapte Dennis Weening nou wie de Mol is?

dennis weening widm hdr
In een opmerkelijke wending tijdens de ontknoping van 'Wie is de Mol?' 2024 liep Babs Schutte (25) bijna het antwoord op wie de Mol was mis, door een blunder van Dennis Weening (47). Tijdens het cruciale moment van het geld versnipperen, belde Dennis per ongeluk de verkeerde persoon.

Dennis Weening verklapte het bijna

In de vijfde aflevering van dit seizoen, zorgde een nostalgische verrassing voor een bijna-ramp. Dennis Weening, die zelf de Mol was in het seizoen van 2008, leek de huidige Mol een handje te helpen. Echter, het liep bijna fout af toen Dennis tijdens het telefoongesprek niet doorhad dat hij met de verkeerde persoon praatte.

Een gelukkige afloop voor de Mol en Dennis

Gelukkig voor zowel Dennis als de Mol, begreep Babs Schutte niet wat er aan de hand was tijdens het gesprek. Haar verwarring voorkwam dat het geheim werd onthuld. De schok van deze bijna-onthulling was echter voelbaar achter de schermen, zoals presentator Rik van de Westelaken later toegaf.
De uiteindelijke onthulling van Anna als de Mol kwam als een grote verrassing voor de kandidaten. Het feit dat hun hoofdverdachte Fons niet de Mol bleek te zijn, zorgde voor opwinding en spanning onder alle deelnemers.