JUMMIE: McDonald's komt met een Happy Meal voor volwassenen!

360 f 627975869 chsagpp4wjq57hpv6cykkadictvjvvwj
Altijd al gedroomd van een Happy Meal op maat voor volwassenen? McDonald's maakt deze droom werkelijkheid met de introductie van een speciale Happy Meal, speciaal ontworpen voor volwassenen die hunkeren naar een vleugje nostalgie. Deze nieuwe toevoeging aan het menu belooft een heerlijke trip down memory lane, waarbij het speeltje net zo belangrijk blijft als het eten zelf.

Happy Meal voor volwassenen

De nieuwe volwassenen Happy Meal houdt vast aan de charme van het originele concept maar is aangepast naar volwassen porties. Klanten kunnen kiezen tussen een Big Mac of 9 McNuggets, vergezeld door friet en een drankje. Maar de echte verrassing? Elk menu bevat een uniek speeltje, ontworpen door de Amerikaanse designer Kerwin Frost. Deze limited edition collectibles beloven een ware verzameling van plezier en zelfexpressie te worden, geïnspireerd door trends van nostalgie onder jongvolwassenen.

Limited edition Happy Meal

Voor degenen die deze unieke maaltijdervaring niet willen missen, is het belangrijk om te weten dat de Happy Meal voor volwassenen exclusief via de McDonald's-app te bestellen is. Met een prijskaartje van €12,50 en beschikbaar van 27 februari tot en met 25 maart 2024, is het zaak snel te handelen. Deze speciale aanbieding geldt bij alle McDonald's-locaties, met uitzondering van Schiphol Lounge. Grijp dus je kans om jeugdherinneringen te herleven met een volwassen twist en ontdek de unieke speeltjes die Kerwin Frost voor jou in petto heeft. McDonald's nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze unieke ervaring, vol fun, entertainment en nostalgie.

Poll