Kijkers Married at First Sight over Malou en Sarath: ''Schandalig!''

sarath malou mafs
De recente aflevering van Married At First Sight liet kijkers verbaasd achter toen Sarath en Malou met problemen te maken kregen in hun relatie. De experts besloten echter niet direct op te geven en moedigden Sarath aan om te proberen Malou beter te leren kennen. Dit leidde tot verhitte reacties van kijkers, die vonden dat dit onnodig leed veroorzaakte.

Sarath en Malou Married at First Sight

In de vijfde aflevering van MAFS werd duidelijk dat Sarath en Malou enkele struikelblokken tegenkwamen in hun relatie. Tijdens het diner toonde Sarath interesse door vragen te stellen aan Malou, maar haar antwoorden waren terughoudend. Malou legde uit dat ze soms stil was tijdens het eten, en Sarath reageerde met humor, zeggende dat ze sowieso veel praatte.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Kritiek kijkers Married at First Sight

Na de uitzending reageerden kijkers met verbazing en kritiek op de beslissing van de experts om Sarath aan te moedigen Malou beter te leren kennen. Velen vonden dat dit onnodig was en dat het lijden van het paar verlengde. Op sociale media uitten ze hun ongenoegen en riepen ze op om de situatie niet verder te compliceren.

Vooruitblik naar mogelijke breuk

Een vooruitblik naar de volgende aflevering suggereert dat er verdere problemen zullen ontstaan tussen Sarath en Malou, met name wanneer Malou aangeeft niet volledig eerlijk te zijn geweest tegen Sarath. Dit liet Sarath diep geraakt achter en doet de vraag rijzen of dit het einde betekent voor het paar in MAFS 2024.

↡ Bekijk hier de video ↡