Marco Borsato openhartig over dochter die eerste nummer uitbrengt

images0persgroep
Marco Borsato, de bekende zanger, heeft op Instagram Stories zijn trots uitgesproken voor zijn dochter Jada (21), die afgelopen vrijdag haar nieuwe single 'Blik Op Jou' heeft uitgebracht. Hij deelde zijn enthousiasme en steun voor haar muzikale prestatie met een hartje.

Marco Borsato trots

Marco benadrukte zijn trots voor Jada en moedigde haar aan door te zeggen: "Wat zijn we trots op jou! Je kiest mooi je eigen weg." Deze aanmoediging reflecteert de steun van een vader voor zijn dochter in haar muzikale carrière.

Jada Borsato muziek

Jada is geen onbekende in de muziekwereld. Eerder bracht ze het nummer 'Als jij maar van me houdt' uit in 2014. Bovendien deelde ze in november 2013 het nummer 'Samen voor altijd' met haar vader Marco Borsato. Haar toewijding aan muziek blijkt uit haar voortdurende streven om haar talent te delen en te ontwikkelen.
Hoewel Marco's muzikale loopbaan al geruime tijd stil ligt, blijft hij betrokken bij de muzikale ontwikkelingen van zijn dochter. Marco zelf is verwikkeld in een juridische zaak nadat hij beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het Openbaar Ministerie kondigde in september vorig jaar aan Marco te vervolgen voor ontucht met een minderjarige, waarbij aanvullend onderzoek nog loopt en een zittingsdatum nog moet worden vastgesteld.