Meidengroep Djumbo werkt aan comeback!

img 0005
De populaire meidengroep Djumbo, die twintig jaar geleden de harten van velen veroverde, plant een spectaculaire comeback. Voor fans van de groep, die bekend werd met hits zoals 'Boya Boya Bay' en 'Hide and Seek', is dit nieuws een heerlijke duik in nostalgie. Deze comeback markeert een spannend nieuw hoofdstuk voor de driekoppige formatie bestaande uit Lotte Prijs, Lindsy Schuman, en Samantha Klumper.

Comeback Djumbo

Het idee voor deze hereniging ontstond bij Lindsy, die haar verlangen naar de Djumbo-dagen met Lotte deelde. Hun hernieuwde ontmoeting bleek meteen een succes; de magie van weleer was er nog steeds. Het drietal besloot al snel dat ze klaar waren om weer samen op te treden. Met plannen om op te treden op festivals en 'foute parties', bereiden de dames zich voor op een show van ruim een half uur. Deze zal niet alleen bestaan uit hun welbekende hits, maar ook uit covers van legendarische nummers uit de jaren '90 en '00, waaronder werken van Abba, Aqua's 'Barbie Girl', de Spice Girls, en zelfs een gabber-medley.

Djumbo op je feestjes

De comeback van Djumbo wordt met open armen ontvangen, getuige de eerste boekingen die al binnenstromen. Een van hun eerste optredens staat gepland voor Koningsdag, wat belooft een feestelijke gelegenheid te worden. Dit nieuwe avontuur van Djumbo belooft een frisse wind te blazen door de Nederlandse muziekscene, terwijl het tegelijkertijd een ode brengt aan de tijd waarin ze oorspronkelijk furore maakten. Fans oud en nieuw kunnen zich opmaken voor een energieke show vol nostalgie, dans, en onvergetelijke muziek.

Weet je nog?

Djumbo, de dynamische meidengroep uit de vroege jaren 2000, verwierf nationale bekendheid met een reeks aanstekelijke hits die nog steeds in het geheugen gegrift staan van velen. Hun debuutsingle 'Boya Boya Bay' zette de toon met een vrolijke mix van pop en dansmuziek, waarmee ze onmiddellijk de harten van jong en oud veroverden. Het nummer 'Hide and Seek' volgde snel en werd een favoriet onder fans, gekenmerkt door zijn speelse melodie en pakkende refrein. Deze liedjes, samen met andere hits zoals 'Eyahe', vormden de soundtrack van vele jeugdherinneringen en blijven iconische voorbeelden van Djumbo's muzikale charme en energie.