Monica Geuze op zoek naar onbekende man als De Bachelor

monica geuze bachelorette
Als liefde tot nu toe aan je voorbij is gegaan en al je romantische pogingen tevergeefs lijken, dan is er goed nieuws voor jou. Je krijgt nu de kans om deel te nemen aan het nieuwe seizoen van 'De Bachelor'. Let op: Je geeft je dan niet op om met Monica Geuze te daten, maar als bachelor zelf!

Geen bekende Nederlander in 'De Bachelor'

Maar er is een opvallende wending: in dit seizoen zal geen bekende Nederlander te zien zijn, maar een gewone, onbekende man. Monica Geuze, die het programma presenteert, gaat op zoek naar een aantrekkelijke vrijgezel die klaar is voor een nieuwe liefde in zijn leven. Als dit iets voor jou lijkt, kun je je nu aanmelden via DEZE link.

De Bachelor

Videoland pakt het groots aan door een onbekende Bachelor in de schijnwerpers te zetten voor het nieuwe seizoen van De Bachelor. In voorgaande seizoenen waren bekende Nederlanders zoals Tony Junior en Thomas van der Vlugt degene die op zoek waren naar liefde. Nu is de spotlight gericht op een man die op zoek is naar de liefde en verder niet in de spotlight staat en wel alles heeft waar een vrouw naar op zoek is.
Dit seizoen zal in het komende voorjaar te zien zijn. In het verleden zijn er al seizoenen geweest waarin onbekende vrijgezelle mannen de hoofdrol speelden.

↡ Bekijk hier de video ↡