Janice Blok leerde nieuwe vriend kennen op de set van Tatta's

schermafbeelding 2023 10 20 om 120946
De 32-jarige Janice Blok heeft op een vrolijke manier onthuld dat ze een nieuwe liefde in haar leven heeft gevonden, nadat ze eerder in een relatie was met Donny Roelvink. Ze deelde dit heuglijke nieuws in een video op TikTok, waarin ze vertelde over haar ontmoeting met haar nieuwe vriend.

Nieuwe vriend Janice Blok

Met een stralende glimlach deelde Janice haar liefdesverhaal met haar volgers. Ze gaf toe dat ze aanvankelijk twijfelde om dit nieuws op sociale media te delen vanwege eerdere ervaringen, maar ze besloot om haar blijdschap te delen. Ze bekende: "Ja, ik ben weer verliefd!" Hoewel ze de identiteit van haar nieuwe liefde nog niet onthulde, gaf ze aan dat haar nieuwe partner haar echt gelukkig maakt. Ze voegde eraan toe dat ze het rustig aan doen en dat ze in de toekomst zal overwegen of ze hem met haar volgers wil delen. Ook vertelt ze dat ze misschien nog wel gaat onthullen wie de gelukkige is.

Romance op set tatta's

De vonk tussen Janice en haar nieuwe vriend sloeg over tijdens de opnames van de bioscoopfilm Tatta's. Ze beschreef het als liefde op het eerste gezicht en legde uit: "We keken elkaar aan en we dachten allebei: 'Ik wil jou'." Ondanks dat ze aan het werk waren, konden ze hun gevoelens niet negeren. Na enkele maanden stelde hij de belangrijke vraag of Janice zijn vriendin wilde zijn. Op haar 32ste voelde ze een zekere tijdsdruk, maar haar nieuwe vriend overtuigde haar om minder te denken en meer te voelen.

↡ Bekijk hier de video ↡