Olof en Anne uit B&B Vol Liefde binnenkort te zien in een film

schermafbeelding 2023 08 24 om 151719
Het derde seizoen van B&B Vol Liefde loopt bijna ten einde, maar gelukkig hoeven we van twee gezichten nog geen afscheid te nemen! Olof en Anne, hebben een mooie kans gekregen: ze gaan acteren in een film!

B&B Olof en Anne in film

De opnames voor de nieuwe Nederlandse film "Bed & Breakfast" zijn onlangs begonnen. En wat het nog leuker maakt voor de fans van B&B Vol Liefde, is dat Olof en Anne een rolletje in de film hebben. Ter herinnering: Olof, die bekend werd met zijn uitspraken zoals "Niks mis mee", reisde in het programma naar Portugal om Marian te veroveren. Anne daarentegen, was de eerste gast bij Walter in Frankrijk. Haar dansbewegingen en spirituele momenten waren een hit bij de kijkers.

Film Bed & Breakfast

De film draait om Sarah, een harde werkster uit de stad. Ze neemt plotseling ontslag en weet even niet wat ze met haar leven aan moet. Ze besluit om op de B&B van haar tante te letten, ook al ziet ze dat helemaal niet zitten. Als stadsmens is ze gewend aan het snelle leven en niet aan het rustige leven op het platteland met kippen en een moestuin. Maar haar leven krijgt een verrassende wending als ze niet één, maar twee mannen ontmoet die interesse in haar tonen. Terwijl ze probeert te kiezen tussen deze twee totaal verschillende mannen, leert Sarah ook andere belangrijke keuzes in haar leven te maken.
Hoewel Olof en Anne een speciale bijrol hebben gekregen, draait de film vooral om de sterren Sanne Langelaar, Mingus Dagelet en Oscar Aerts. Ze worden bijgestaan door talenten zoals Liz Snoijink, Margôt Ros, Denise Aznam, Hassan Slaby, Jelka van Houten en Sabri Saad El Hamus. We kijken reikhalzend uit naar de lente van 2024, wanneer Bed & Breakfast in de bioscopen zal draaien. Spannend!

Winterversie B&B

Eerder werd bekend gemaakt dat we ook geen afscheid hoeven te nemen van het programma. Zo zal er in het najaar een winterversie van B&B Vol Liefde op de buis verschijnen. De kandidaten die in hun B&B op zoek zijn naar liefde, zijn al bekend en kun je HIER zien. Dat belooft veel goeds!