Olof uit B&B toch nog liefde gevonden via Facebook: ‘’Het kriebelt wel’’

4330633
Portugal leek niet de plaats te zijn waar liefde opbloeide voor Olof (76), een deelnemer van de populaire televisieshow ' B&B Vol Liefde' , maar na terugkeer naar Brabant vond hij toch geluk in de armen van een andere dame - iets wat absoluut geen probleem is. "We genieten volop", deelt de favoriet van het publiek in een interview met het 'Algemeen Dagblad'.

Facebook-liefde

Na zijn ervaring in de hit-datingshow van RTL is het voor Olof onmogelijk geworden om nog anoniem over straat te gaan. De recente relatie die hij heeft, is dan ook te danken aan de immense populariteit van de show. De kennismaking tussen het nieuwe paar vond plaats op een moderne manier - via Facebook. "Een meisje van 12 jaar stuurde een bericht namens haar oma", legt Olof uit. "Uiteindelijk hebben we afgesproken, en het is echt gezellig." En is hij ook verliefd? "Nou, er zijn zeker kriebels, ja."

Liefde tussen Olof en Marian

Olof had oorspronkelijk gehoopt het hart van Marian te veroveren in 'B&B Vol Liefde'. Helaas bleek zij geen geluk te hebben in de show, en bovendien heeft de eigenaresse van de B&B al maanden last van slapeloosheid omdat ze naar verluidt voor 125.000 euro is opgelicht en wordt bedreigd met de dood door een voormalige werknemer. Momenteel houdt ze zich schuil met haar hond in Nederland, omdat ze zich in haar B&B in Portugal verre van veilig voelt.

Olof B&B Vol Liefde

Olof werd een publieksfavoriet tijdens zijn deelname aan de populaire tv-datingshow 'B&B Vol Liefde'. Hoewel hij in Portugal geen liefde vond, kwam hij na zijn terugkeer in Brabant alsnog een dame tegen. Ze ontmoetten elkaar via Facebook na een bericht van een 12-jarig meisje namens haar oma. Olof zegt dat hij het "hartstikke leuk" heeft met zijn nieuwe vlam en voelt zelfs wat 'kriebels'.

↡ Bekijk hier de video ↡