Op deze streamingdienst is Sex and the City te bingen binnenkort

3840x2160a
Goed nieuws voor de fans van Sex and the City! De iconische serie, met Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York en Miranda Hobbes, komt binnenkort in zijn geheel beschikbaar op Netflix. Na jaren van trouwe kijkers op HBO MAX, kunnen fans vanaf april genieten van de avonturen van deze geliefde vriendinnen op het streamingplatform.

Sex and the City

Voor degenen die zich nog herinneren hoe ze aan de buis gekluisterd zaten voor Sex and the City en stiekem de films opnieuw hebben gebingewatcht, is er goed nieuws! De hitserie met Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis en Cynthia Nixon zal vanaf april volledig beschikbaar zijn op Netflix. Momenteel is de show alleen te bekijken op HBO MAX, maar een recente deal tussen Warner Bros. en Netflix zal deze klassieker toegankelijk maken voor een nieuwe generatie fans.

Sex and the City op Netflix

De beschikbaarheid van Sex and the City op Netflix is het gevolg van een deal tussen Warner Bros. en Netflix. Deze overeenkomst stelt de streamingdienst in staat om de serie aan te bieden aan een wereldwijd publiek. De populariteit van de show blijft onverminderd groot, met zelfs een lopende spin-off. Het feit dat de originele serie nu toegankelijk wordt op Netflix zal zeker een nostalgische traktatie zijn voor zowel oude fans als nieuwe kijkers.

Nieuw seizoen

Terwijl fans zich verheugen op de terugkeer van de serie op Netflix, is er meer goed nieuws op komst. De spin-off And Just Like That... heeft aangekondigd dat er een derde seizoen komt. Het nieuwe seizoen zal in 2025 worden uitgezonden en belooft nieuwe avonturen van Carrie, Miranda, Charlotte en hun vrienden. Hoewel het verhaal van het laatste seizoen leek af te sluiten met een happy ending, kunnen fans niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor deze geliefde personages. Tot die tijd kunnen ze genieten van de nostalgische charme op Netflix.

↡ Bekijk hier de video ↡