Rolf Sanchez brengt documentaire uit na heftig jaar

schermafbeelding 2023 08 31 om 104020
Zanger Rolf Sanchez (32) komt binnenkort met iets heel bijzonders: zijn eigen documentaire! Deze film heet 'Mi Historia' en kun je vanaf 23 september kijken op Prime Video. De film laat zien wie Rolf echt is. Het gaat over zijn mooie momenten, maar ook over de moeilijke tijden in zijn leven.

Documentaire Rolf Sanchez

Rolf is heel enthousiast over deze documentaire. Hij kan niet wachten om het met zijn fans te delen. "Dit is echt een bijzonder moment voor mij," zegt hij. "Ik ga veel meer vertellen dan ik ooit heb gedaan. Je krijgt niet alleen de leuke kanten van mijn werk te zien. Nee, ik laat ook zien dat ik moeilijke momenten heb gehad. Tijden waarin ik heel hard moest werken en doorzetten." Het is dus niet alleen een vrolijk verhaal over een beroemde zanger. Het laat ook de echte Rolf zien. Wij zijn benieuwd!

Zwaar jaar

Het was een zwaar jaar voor Rolf Sanchez vanwege problemen met zijn stem. Deze gezondheidskwestie dwong hem om optredens te annuleren, waardoor hij noodgedwongen een stap terug moest doen in zijn carrière. Ook maakte hij in mei bekend dat hij uit elkaar is met Sophia Mason.

Nieuwe Muziek van Rolf Sanchez

Naast deze spannende film komt er nog meer nieuws. Rolf brengt ook een nieuwe single uit: "Ik Denk Aan Jou". En dit is niet zomaar een liedje. Het is een echte Nederlandse ballad, en dat is iets wat hij niet vaak doet. Het liedje komt uit het tv-programma "I Want Your Song". Daar hebben liedjesschrijvers hard gestreden om dit mooie nummer voor Rolf te schrijven.
Maar het was niet makkelijk om dit liedje uit te brengen. Rolf had problemen met zijn stem en moest zelfs optredens afzeggen. "Het was een zwaar jaar," zegt Rolf. "Maar nu is het tijd voor nieuwe muziek. Ik heb geleerd dat je soms ook aan jezelf moet denken. Met dit liedje wil ik mensen weer inspireren."

↡ Bekijk hier de video ↡