Baby nieuws: Teske de Schepper in verwachting van tweede kindje

schermafbeelding 2023 08 31 om 101347
De Nederlandse YouTubers Teske de Schepper en Mert Ugurdiken, beter bekend als Mertabi, hebben via Instagram bekendgemaakt dat ze hun tweede kind verwachten . Ze deden dit met een foto waarop Teske's zwangere buik te zien is, samen met Mert en hun zoontje Zeki.

Teske de Schepper en Mert Ugurdiken

Teske en Mert zijn al twaalf jaar een stel en hebben al een zoontje genaamd Zeki, geboren in juli 2021. Beiden zijn populair op YouTube, waar ze elk hun eigen kanaal hebben.
Mert is bekend om zijn humoristische content onder de naam Mertabi, terwijl Teske zich meer richt op lifestyle en persoonlijke vlogs. Met de komst van hun tweede kind breidt het gezin verder uit, een ontwikkeling die ook door hun grote online community met veel interesse wordt gevolgd.

In verwachting

De aankondiging kwam kort maar krachtig: "Maart 2024". Dit nieuws heeft al veel positieve reacties ontvangen op sociale media. Fans zijn benieuwd hoe het paar hun publieke leven en het aanstaande ouderschap zal combineren. Eén ding is duidelijk: maart 2024 wordt een belangrijke en vreugdevolle maand voor het gezin van Teske en Mert.

↡ Bekijk hier de video ↡