Schokkende update over mishandelingszaak Bas Muijs

image 2023 09 27 120249
Eergisteren werd bekend dat acteur Bas Muijs eerder dit jaar gegijzeld is en zwaar mishandeld, hij zou zelfs met een spijkerpistool beschoten zijn. Nu zijn er nog meer details bekend geworden over de mishandelingszaak.

Bas Muijs mishandeld

is een Nederlandse acteur die vooral bekend is geworden door zijn rol als Stefano Sanders in de populaire soapserie “Goede Tijden, Slechte Tijden” (GTST). Daarnaast heeft Muijs in verschillende andere televisieseries, films en theaterproducties gespeeld. Met zijn charismatische uitstraling en acteertalent heeft hij een vaste plek in de Nederlandse entertainmentindustrie veroverd.
Er kwamen begin dit jaar nieuwsberichten online over een acteur die gegijzeld en mishandeld zou zijn. Het blijkt nu dat het om Bas Muijs ging, de acteur is in Arnhem gegijzeld door de vriend van zijn ex-vriendin.
Bas Muijs werd vastgebonden, mishandeld en zelfs beschoten met een spijkerpistool. De verdachte eiste ook tienduizenden euro’s aan Bas. Hij maakte een video waarin Muijs zou toegeven dat de acteur zijn ex-vriendin misbruikt zou hebben. De verdachte zou de beelden online delen als de acteur het geld niet zou overmaken.
image 2023 09 27 120231

Meer details

Roddelaccount RealityFBI
maakte op Instagram meer details bekend over de zaak. Zo werd acteur Bas Muijs door zijn ex-vriendin en haar nieuwe vriend op een heftige manier naar een locatie gelokt.
Het Openbaar Ministerie overweegt ten slotte ook om een vrouw uit Arnhem te vervolgen in de afpersingszaak. Volgens bronnen zou deze vrouw wrok hebben gekoesterd tegen de acteur vanwege vermeend teleurstellende seksuele ervaringen die ze ooit met hem had. In maart van dit jaar werd Bas naar Arnhem gelokt onder valse voorwendselen, waar hij dacht een stervende fan te bezoeken. Echter bleek dit een vooropgezet plan te zijn. Vervolgens toen Bas in een flatwoning in de Arnhemse wijk Alteveer belandde, werd de acteur vastgehouden, mishandeld en bedreigd door de huidige vriend van deze vrouw, Harry W.

↡ Bekijk hier de video ↡