Zijn Jaimie Vaes en Lil' Kleine weer samen?

2019 jaimie vaes lil kleine
De relatie tussen rapper Lil' Kleine en Jaimie Vaes heeft veel aandacht getrokken. Na een reeks rechtszaken en geruchten, lijken er nieuwe ontwikkelingen in hun verhouding. Deze tekst geeft een update over hun situatie, gebaseerd op verschillende bronnen.

Rechtszaak Jaimie Vaes en Lil' Kleine

Na periodes van juridische strijd, lijkt de relatie tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes te verbeteren. Eerdere conflicten gingen over zaken als horloges en een broodrooster.
Nu meldt RTL Boulevard dat het duo mogelijk weer een relatie heeft. Dit nieuws komt na een periode van onrust en spanning.

Weer verliefd?

Jaimie Vaes, momenteel woonachtig op Ibiza, spreekt tegen dat ze weer samen zijn met Lil' Kleine. Ze legt uit dat hun verbeterde omgang vooral te maken heeft met het welzijn van hun zoontje. Ondanks haar ontkenning, beweert Yvonne Coldeweijer, bekend van haar juicekanaal, dat de twee toch weer een paar vormen. Volgens haar keerde Jaimie zelfs terug naar Nederland om bij Lil' Kleine te zijn.

Reacties op samenzijn

De mogelijke hereniging heeft gemengde reacties opgeroepen. Coldeweijer noemt het een 'slecht idee' en merkt op dat ondanks Lil' Kleines inspanningen om aan zichzelf te werken, hun relatie problematisch blijft. Er wordt ook gemeld dat de omgeving van Jaimie niet positief staat tegenover deze ontwikkeling. Koen Pieter van Dijk zou zelfs de vriendschap met Jaimie hebben beëindigd om deze reden. Coldeweijer meldt dat er al een openbare ruzie tussen de twee heeft plaatsgevonden, wat de zorgen over hun relatie versterkt.

↡ Bekijk hier de video ↡