Zijn Saul en Rafaëlla weer samen? Deze actie lijkt dat te bevestigen

familiegeheim winter vol liefde saul
Saul's avontuur in 'Winter Vol Liefde' werd bijna een groot drama toen zijn ex-vriendin Rafaëlla opdook. De twee deelden een vijfjarige relatie voordat ze uit elkaar gingen. Nu delen ze een glimp van hun verleden op Instagram, terwijl Saul in het programma voor Amy Rose kiest. Benieuwd hoe ze er als koppel uitzagen, hebben fans naar oude foto's van hen gevraagd.

Rafaëlla in Winter Vol Liefde voor Saul

In 'Winter Vol Liefde' viel Rafaëlla al op voor Saul tijdens de voorstelfilmpjes. Ze deelden een vijfjarige relatie voordat ze uit elkaar gingen. Om te zien of er nog steeds een vonk tussen hen is, nodigde Saul haar uit naar Zwitserland te komen. Uiteindelijk koos hij echter voor Amy Rose, ondanks zijn herhaalde benadrukken van de belangrijkheid van zijn band met Rafaëlla in de afleveringen.

saul winter vol liefde

Saul en Rafaëlla's verleden

Fans van het programma zijn nieuwsgierig naar hoe Saul en Rafaëlla eruitzagen als koppel in hun vijfjarige relatie. Rafaëlla deelde een foto uit 2012 op haar Instagram Stories, wat een glimp bood van hun verleden. Hoewel de vonk tussen hen niet hersteld werd op het programma, blijft hun geschiedenis toch intrigerend voor fans.

Amy Rose

Inmiddels zijn Saul en Amy Rose al ruim een jaar gelukkig samen. De opnames van 'Winter Vol Liefde' vonden plaats in de winter van 2022. Ondanks de aanwezigheid van ex-vriendin Rafaëlla in het programma, lijken Saul en Amy Rose hun relatie voort te zetten en gelukkig te zijn met elkaar. De kijkers blijven benieuwd naar de ontwikkelingen in hun liefdesverhaal na hun deelname aan het realityprogramma.

↡ Bekijk hier de video ↡