Zó zag Frans Bauer er vroeger uit: 'Nog steeds spijt'

frans bauer van vroeger
De zoete geur van nostalgie. Frans Bauer heeft de krochten van zijn geheugen verkend en vond daar een pareltje uit de oude doos, namelijk een foto waarop hij bijna onherkenbaar is.
Deze throwback naar meer dan dertig jaar geleden heeft hij recent met ons gedeeld via zijn Instagram. Op de kiek staat een piepjonge Frans die ons meevoert naar de tijd waar hij zijn allereerste basgitaar in ontvangst nam. "Ik heb nog steeds spijt dat ik hem ooit heb weggedaan," verzucht hij. Het gemis klinkt door de woorden heen.

De Bauers - 20 jaar later

De nieuwe realityserie rond Frans Bauer en zijn familie is vanaf donderdag 4 april wekelijks te zien bij NPO 1. Dat maakt AVROTROS maandag bekend. De serie De Bauers - 20 jaar later laat zien hoe het de zanger en zijn gezin twintig jaar na hun vorige realityserie De Bauers vergaat.

Maris!

De serie volgt zanger Frans, zijn vrouw Mariska en hun zoons Christiaan, Jan, Frans Junior en Lucas in hun dagelijks leven waarin humor en gezelligheid voorop staan. Ook is er ruimte voor de minder vrolijke kanten van het leven, zoals het gemis van de vader van Frans die acht jaar geleden overleed en de gevolgen van het herseninfarct waardoor Mariska twee jaar geleden werd getroffen.
De Bauers was twintig jaar geleden ook te zien, toen bij RTL 4. In 2004 won de tv-show de Gouden Televizier-Ring.