5 TYPES KAMPEERDERS DIE JE OP DE CAMPING TEGENKOMT

headerkampeer
Misschien was het eens en nooit meer of misschien is kamperen voor jou de perfecte manier om te ontspannen. Een ding is zeker: de camping is een plek om mensen te ontmoeten, al hou je sommige vakantiegangers liever op afstand. Er lopen namelijk altijd flink wat gekkies rond op de camping. Herken jij een van deze vijf type kampeerders?

1. DE-KINDERBAAS-VAN-DE-CAMPING'

Als klein kind hoopte je dat je op de camping wel vriendjes zou krijgen. Maar helaas was bij aankomst altijd al gelijk duidelijk welk kind de baas over de camping was. Hij of zij had vaak tien andere jongetjes en meisjes achter zich aanlopen en bepaalde precies wat er wanneer gebeurde. Deze kleine duivels terroriseerde de camping, schreeuwden alles bij elkaar en gooide altijd ‘per ongeluk’ waterballonnen op je tent.

2. 'HET KLEFFE-KOPPEL'

Een camping staat allesbehalve bekend om zijn privacy. Tenten en bungalows zijn negen van de tien keer niet erg geluidsdicht en er is weinig eigen ruimte. Dus de kans is zeer aanwezig dat je je buren hoort snurken. Helaas is er ook altijd dat ene koppel dat net een stapje verder gaat. Kleffe camping koppels. Je kent het wel; ze staan zelfs bij de afwas nog te tongen, liggen half te vrijen bij het zwembad en als je ‘s nachts goed luistert dan hoor je precies hoe leuk ‘klef en bef’ het met elkaar hebben. Waarschijnlijk hebben ze ook een gezamenlijk Facebook-account waar ze de hele dag door foto’s van elkaar plaatsen.

3. DE ‘KNAPPE-KAMPEERDER’

Elke camping heeft ook een knappe kampeerder die tijdens de vakantie vooral druk bezig is met pronken. Je kent ze wel van die types waarbij je sowieso om kijkt. Vaak weten deze ijdeltuiten ook heel goed van zichzelf dat ze er goed uit zien. En ook als het buiten 15 graden is paraderen zij alsnog in een zwemkleding over de camping. We vragen ons af of deze showpony’s überhaupt wel kleding hebben meegenomen. Bij het zwembad hebben ze het beste plekje weten te bemachtigen zodat iedereen uitzicht heeft op hun gespierde lichaam. Denk maar niet dat ze ook echt het water in gaan, want dan krijgen ze nat haar. Voor de showpony's die zich in bovenstaande omschrijving herkennen hebben we een boodschap: jullie maken ons allemaal onzeker.

4.' DE-ZEIKERD-DIE-NODIG-MOET-LEREN-ONTSPANNEN'

5. 'DE-FANATIEKE-PINGPONGER'

Als je mij vraagt waar ik aan denk bij vakantie, dan is het rust. Lekker relaxen op het strand, rondjes zwemmen en misschien ergens een keertje pingpong spelen. Maar niet voor iedereen staat vakantie in het teken van rust. Toch zijn er altijd van die mensen die tijdens de vakantie maar een doel hebben en dat is de beste speler van de camping worden. Terwijl jij om 09.00 nog lekker je roes ligt uit te slapen, staan zij alweer rond de tafel of ze staan in de startblokken met hun badminton-set.
Het zijn van die fanatieke badmintonners en pingpongers die de gehele camping lang de pingpongtafel bezet houden en de shuttle je om de oren vliegt. Als je dan vraagt of jij mag is het antwoord al snel: ‘’Wij gaan nog heel even.’’ Gast je staat er al ANDERHALVE WEEK.