Vakantieblunder Elise (22): Het leek net alsof ik in mijn broek had geplast...

vakantieblunderelise
Het is weer donderdag, dus tijd om stil te staan bij meest gore en gênante vakantieverhalen. Van wakker worden in de verkeerde hotelkamer, vrienden die je opgeven als vermist tijdens een stedentrip en vibrators die per ongeluk op de bagageband belanden.
Deze week het verhaal van Elise (22), zij ging met een vriendin op vakantie naar Barcelona. Een flirterig momentje in de metro na haar nachtelijke avontuur in de zee veranderde al snel in beschamend moment..
„Ongeveer vier jaar geleden was ik met een vriendinnetje van mij op vakantie in Barcelona. Op een avond besloten wij om de prachtige boulevard te bezoeken en gezellig samen te gaan stappen. We dronken natuurlijk veel te veel cocktails. De hele avond gingen we los en het was flink gezellig. Uiteraard waren we op een gegeven moment zo dronken dat we impulsief werden. Mijn vriendin en ik hadden een plan. Op dat moment klonk het als een fantastisch plan. We besloten om midden in de nacht te gaan zwemmen in de zee.
DIT VIND JE OOK LEUK: VAKANTIEBLUNDER LARISSA (19): IK LIEP ZONDER SHIRT DOOR DE CLUB EN ZOENDE MET ALLE JONGENS IN DE RIJ VAN HET TOILET
GEEN BIKINI
Zoals je vast al kunt raden hadden wij geen bikini mee. Aangezien we dronken waren maakte het ons niet uit en dus gingen we in ons ondergoed en bh de zee in. Het was hartstikke gezellig en de tijd vloog voorbij. Het werd al laat, dus we besloten terug naar ons appartement te gaan.
TERUG FLIRTEN
Toen we in de metro terug richting het appartement zaten, kwamen we een groepje knappe, Spaanse jongens tegen. Ze zaten de hele tijd te lachen en te wijzen. Wij dachten dat ze aan het flirten waren met ons. Dus wij natuurlijk leuk terug flirten. Helaas moesten wij eerder de metro uit. We stonden op en verlieten de metro giechelend.
DIT VIND JE OOK LEUK: VAKANTIEBLUNDER ANGELA(42): MIJN VIBRATOR WERD OP HET VLIEGVELD UIT MIJN BEAUTYCASE GEHAALD
NATTE AFDRUK
Na nog even genoten te hebben van het idee dat ze met ons flirten, kwamen we er al snel achter dat ze dat niet deden. Eenmaal buiten het metrostation kwamen we erachter dat mijn natte onderbroek van het zwemmen een afdruk had gemaakt in mijn jurkje! Hierdoor leek alsof ik in mijn broek had geplast… De knappe jongens waren dus helemaal niet aan het flirten.. ze lachte me gewoon uit. Ik heb me echt doodgeschaamd.’’
Elise’s echte naam is bekend bij de redactie.