Must visit: deze alpacaboerderij wordt omgetoverd tot Winter Wonderland

alpaca travel header blog
Ben je op zoek naar een leuk uitje voor in het weekend of de kerstvakantie? Ga op bezoek bij ruim 60 alpaca's bij Alpacaboerderij Vorstenbosch. In de winter extra leuk, want dan wordt het omgetoverd tot een heus Winter Wonderland.

Alpacaboerderij Vorstenbosch in winterstijl

Als je nog nooit bij de alpacaboerderij in Vorstenbosch bent geweest, is dit je kans. In de wintermaanden wordt de boerderij namelijk volledig omgetoverd tot een waar winter wonderland! Op dit moment wonen er 68 alpaca's in Vorstenbosch en zijn er 22 nieuwe vriendjes op komst, dus genoeg harige beestjes om mee te knuffelen. En harig zijn ze, want in de wintermaanden hebben ze altijd een dikkere knuffelvacht. Yes!
Vanaf vrijdag 26 november tot en met zondag 9 januari 2022 geniet je van winterse sferen op de boerderij. Bezoek bijvoorbeeld de kerstmarkt op 11 of 12 december waar je onder andere leuke alpacaproducten kunt kopen. Of geniet door de weeks van een lunch, high tea of borrel in de Alpacabar. Ben je liever buiten? Tijdens Winter Wonderland is er ook een kampvuur waar je heerlijke Glühwein of warme soep kunt halen óf zelf je marshmallows kunt roosteren boven het vuur. Met wie ga jij een glühweintje drinken?
LEES OOK: