Zo scoor je een seksbuddy tijdens corona!

headerkopie
Daten in corona tijd is ronduit kut. Zeker als vrijgezel ben je gefucked , maar dan niet op de goede manier. Want hoe ga je in tijden van corona een nieuwe liefde of seksbuddy vinden?
Iemand oppikken tijdens in de kroeg? Kan niet. Per ongeluk tegen iemand aanbotsen op een festival.Nope...

Seksbuddy

De kans dat je in de supermarkt de liefde van je leven tegen het lijf loopt, is net zo groot als het winnen van een Staatsloterij. Dus wat doe je dan? We vroegen het seksuoloog in spé, Karla (@karrieslay) om wat tips! Want, van blauwe ballen wordt niemand blij.
Even wat anders: hier test je wat voor single je bent.

Slide in dm's

Met die 1.5 meter afstand en de horeca die hun deuren om 20:00 moet sluiten is het een hele opgave om in real life iemand te vinden. Lekker swipen of sliden
dan maar. Want ja, je kan wel wachten totdat je die ene leuke chick of gozer ooit weer tegenkomt op een festival - maar dan zit jij er deze winter (weer) frisjes bij.
Het heft in eigen hand nemen is daarom een beter idee. Instagram is daar ideaal voor. Door een beetje sliden kan je het onbereikbare bereikbaar maken. Wil je alleen een potje rampentampen oftewel een beetje sex contact? Dan scoor je op Tinder
of een andere datingsapp toch de meeste kans. "Instagram is kwaliteit, Tinder
is vaak gewoon neuken. Ik heb zelfs gehoord dat mensen in hun bio hebben staan: op zoek naar seks,” legt Karla uit.

Wijdbeens op het wereldwijde web

Soa Aids Nederlands adviseerde mei vorig jaar dat singles die seks willen hebben in coronatijd het beste aan webcamseks kunnen doen met een date. Als ze dan toch willen afspreken is afstand houden en masturberen in het bijzijn van de ander de beste opties. Bizar als je het ons vraagt. Testen voorafgaand aan je date lijkt ons nu de beste optie.
Oke, we begrijpen dat veiligheid belangrijk is - maar er is ook nog zoiets als digitale veiligheid. Klinkt webcamseks je toch als muziek in de oren? Om te voorkomen dat je straks wijdbeens op het wereldwijde web te zien bent, moet je even deze tips van Karla tot je nemen.
  • "Let erop dat je hoofd niet in beeld is, hetzelfde geldt voor herkenbare plekjes, littekens of opvallende moedervlekjes. Check ook even of er geen herkenbare objecten in je kamer staan.”
  • "Woon je nog bij je ouders of in een studentenhuis? Zorg dat je dan niet al te hard kreunt om te voorkomen dat je bezorgde ouders ineens op de deur staan te kloppen of alles wel goed gaat. Awkward .”
  • "Gebruik een condoompje voor je webcam! What? Heb je geen zin in beeld maar wel in geluid, dek je camera dan af zo hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat er ergens freaky cybernerds zijn die mee gluren. Of doe aan ouderwetse telefoonseks!” - 'Heb jij het ook zo heet?'

Let’s get it on!

Grote vraag blijft: 'Hoe kom je in de mood
voor digitale seks?' Want eerlijk is eerlijk, zomaar al je kleren uittrekken tijdens Facetime
heeft toch iets ongemakkelijks. "Probeer stap voor stap de spanning op te bouwen. Stel dat je aan het Facetimen
bent met iemand en je begint een beetje geil te worden, geef dat dan eens aan. Kijk hoe de ander reageert, zo kun je checken of je buddy ervoor open staat en dan werk je stap voor stap samen naar een digitaal hoogtepunt toe.” ( Thanks
Karla!)
Vind je het onwennig om te masturberen in het bijzijn van je partner? Oefen er dan eerst thuis lekker op los. Weet je niet zo goed hoe? No worries. Klik op dit artikel en lees hoe jij tot een hoogtepunt kan komen.

Sexy cadeautjes!

Het is geven en nemen in een (seks)relatie. Ook op afstand kun je je seksbuddy prima verrassen. Want dacht je van een adventskalender? En dan hebben we het per sé over een chocolade variant. Meer eentje zoals hieronder.
DIT VIND JE OOK LEUK:
5X SEKSSPEELTJES VOOR MANNEN