Nog geen plannen vanavond? De film Fall moet je zien!

rumag header blog fall
Lig jij al voor de vierde dag op rij in je oude, grijze trainingsbroek op de bank? Dan is het de hoogste tijd voor wat actie in jouw leven! Vanaf donderdag 1 september draait de film Fall in de bioscoop en die moet je zien. Kleine side note, deze film is niet helemaal geschikt voor mensen met hoogtevrees…
Beste vriendinnen Becky en Hunter besluiten een afgelegen en verlaten radiotoren van 600 meter hoog te beklimmen om de as van de overleden man van Becky te verstrooien. Alleen gaat dit totaal mis en komen de vriendinnen vast te zitten op de hoge toren. Zonder telefoon. Zonder eten en drinken. En zonder dat iemand weet waar ze zijn. Lekker dan!

Fall

Terug klimmen is absoluut onmogelijk en het dichtstbijzijnde platform ligt op meer dan 50 meter onder ze, zonder trap ernaartoe. Nu zijn de vriendinnen op elkaar en hun vindingrijkheid aangewezen om weer veilig op de begane grond te komen. Risico nemen, betekent hun levens op het spel zetten, maar geen risico nemen, betekent een zekere dood. Durf jij nog? Vanaf donderdag 1 september in de bioscoop.