Bij deze restaurants eet je de lekkerste tosti's van Den Bosch

tosti travel header blog
Wie houdt er nou niet van een tosti? Kies je voor een basic tosti ham kaas of ga je toch voor een specialere variant? Deze tosti's in Den Bosch móét je geprobeerd hebben. Smakelijk!
Bij deze restaurants in Den Bosch eet je de allerlekkerste tosti's.

6x heerlijke tosti's in Den Bosch

Carras Bites

Bij Carras Bites hebben ze naast de tosti ham kaas ook een heerlijke, pittige vlamtosti op het menu staan. Het beste aan de tosti's bij Carras Bites? Je kunt ervoor kiezen om drie sneetjes brood te nemen in plaats van twee. Lekker!

Bar35

Misschien ken je Bar35 van hun burgers met bijpassende biertjes, maar wist je dat het restaurant ook heerlijke tosti's serveert tijdens de lunch? Er is keuze uit negen verschillende soorten. Van een tosti pulled pork tot een tosti tuna melt; alles staat op de kaart.

Toasted & Roasted

De tosti's bij Toasted & Roasted bestaan uit twee rustieke zuurdesem boterhammen die rijkelijk belegd zijn met verse ingrediënten. Er is voor ieder wat wils, want ook aan de vega(n) lovers is gedacht. Er staan verschillende vegetarische opties op de menukaart en een veganistische kiptosti. Yum!

Nul73

Bij het knusse Nul73 in Den Bosch kun je genieten van heerlijke broodjes, salades en soepen, maar ook aan de tosti's is gedacht. De combinaties zijn niet superstandaard en daar houden we van. Kies je voor een tosti carne met kaas, rucola, tomaat, gerookte kip, spek, avocado en gekarameliseerde ui of kies je liever voor een tosti zalm?

Silva Ducis

Heb je genoeg van die saaie boterhammen? Als je hier een tosti Silva Ducis bestelt, krijg je geen boterhammen, maar pitabroodjes. Mocht je toch meer van de old skool Croque Madame op gewoon brood houden, dan ben je hier ook aan het goede adres. Smakelijk eten!

The Tosti Club

De naam verklapt het al; dit restaurant staat compleet in het teken van tosti's. Als je nog geen last had van keuzestress bij de andere restaurants in Den Bosch, dan krijg je het hier wel. Er staan namelijk meer dan 15 tosti's op het menu. Kun je niet kiezen? Kies dan voor een proeverij van zes verschillende mini tosti's.
LEES OOK: