Dit zijn de tofste tattoos als je van reizen houdt

tattoos travel header blog
Als echte travel lover kunnen tattoos die betrekking hebben op reizen natuurlijk niet ontbreken. Ben jij klaar voor the real deal en wil je een permanente tekening op je lijf laten zetten? Wij zochten de tofste tattoos met het thema reizen voor je uit.
Tijd om je tattoo artist te bellen voor een afspraak, want deze reis-tattoos wil je op je lijf hebben!

Tattoos

Vliegtuig

Het hoort misschien bij de wat eenvoudigere tattoos, maar hij hoort wat ons betreft wel bij de mooiste. Ben jij een echte reisliefhebber en zit je meerdere keren per jaar in een vliegtuig? Dan is deze tatoeage iets voor jou.

Palmboom

Oké, inmiddels loopt misschien half vrouwelijk Nederland met een palmboomtattoo rond, maar dat maakt hem niet minder leuk. Toch?

Vliegtuigraam

Waarom in een echt vliegtuig zitten om van het uitzicht te genieten als je het prachtige uitzicht ook op je lichaam kunt laten tatoeëren?

Kompas

Noord, oost, zuid, west; deze tattoo is the best. Als je van grote tattoos houdt tenminste. Met dit kompas op je rug verdwaal je in ieder geval nooit tijdens je reizen.

Travel lover

Heb je een liefde voor reizen én minimalistische tattoos? Dan is dit plaatje voor jou gemaakt.

Reisquote

Soms heb je gewoon even een kleine reminder nodig dat je moet genieten van de reis, waar die dan ook naartoe gaat.

Vergeetachtig?

Als je nou echt niet wil vergeten waar je allemaal op vakantie bent geweest, kun je ook gewoon je hele arm vol tatoeëren met alle plaatsen die je ooit bezocht hebt.

Around the world

Deze mooie tattoo combineert bloemen, reizen en de aarde in één tattoo. Een prachtplaatje als je het ons vraagt.

Wanderlust

En last but not least in dit lijstje met mooie tattoos met reizen als thema: deze tattoo op de enkel met 'wanderlust'. Want we hebben (bijna) allemaal a strong desire to travel. Right?